کد خبر : 2106666 | 28 بهمن 1403 ساعت 07:45 | 8.4K بازدید | 5 دیدگاه

بلان: الاتحاد اکنون در اوج آمادگی به سر می‌برد

سرمربی الاتحاد می‌گوید که تیمش برای پیروزی برابر الوحده زیر هیچ فشاری نبوده است.

بلان: الاتحاد اکنون در اوج آمادگی به سر می‌برد

به گزارش "ورزش سه"، به گفته لوران بلان، سرمربی فرانسوی الاتحاد، این تیم اکنون به «اوج» آمادگی رسیده است. این اظهارات پس از پیروزی ۴-۱ برابر الوحده در هفته بیستم لیگ روشن عربستان بیان شد.

لوران بلان در کنفرانس خبری گفت: «از نیمه نخست راضی نبودم و بین دو نیمه با بازیکنان صحبت کردم. به آن‌ها تأکید کردم که تمرکز بیشتری داشته باشند، به حریف موقعیت ندهند، گل‌های بیشتری بزنند و در دفاع و حمله بهتر عمل کنند.»

او افزود: «اگر می‌خواهید صدرنشین باشید، نباید به حریف فرصت بدهید.» همچنین، بلان تأکید کرد که تیمش تحت فشار خاصی برای پیروزی و افزایش فاصله با الهلال پس از لغزش این تیم، بازی نکرده است.

این مربی فرانسوی ادامه داد: «نتایج خوب روحیه مثبت ایجاد می‌کند. من از رفتار بازیکنان راضی هستم. تیم در اوج قرار دارد و این موضوع را در اردوی آماده‌سازی اسپانیا به بازیکنان گفتم. اکنون همان روحیه را در آن‌ها می‌بینم.»

وی گفت: «با بازیکنان صحبت کردم و به آن‌ها گفتم شما همه کار انجام دادید، موقعیت‌هایی ایجاد کردید، به حریف هم فرصت‌هایی دادید و دو گل به ثمر رساندید.»

او ادامه داد: «به بازیکنان گفتم لطفاً وقتی توپ ندارید، تمرکز کنید و هیچ فرصتی به حریف ندهید. اگر می‌توانید گل‌های بیشتری بزنید، این کار را انجام دهید.»

2119027

وی افزود: «هنوز نیاز داریم چه با توپ و چه بدون توپ بهتر شویم. به بازیکنان گفتم اشکالی ندارد که مالکیت توپ را نداشته باشیم، اما نباید به حریف اجازه خلق موقعیت بدهیم.»

در مورد حضور موسی دیابی، وینگر فرانسوی، که برای اولین بار پس از مصدومیت در ترکیب اصلی قرار گرفت، بلان توضیح داد: «دیابی دقایق بیشتری بازی کرد و تلاش زیادی داشت. او برای دیدار کلاسیکو آماده خواهد بود و این خبر خوبی برای ماست. با گذر زمان به آمادگی کامل خواهد رسید.»

با پیروزی مقابل الوحده، الاتحاد فاصله خود با الهلال را به ۴ امتیاز افزایش داد. این دو تیم هفته آینده در چارچوب هفته بیست‌ویکم به مصاف هم خواهند رفت.

دیدگاه‌ها