کد خبر : 2106623 | 27 بهمن 1403 ساعت 21:51 | 11K بازدید | 14 دیدگاه

خرابی قطار برنامه‌های آموریم را به هم ریخت

منچستریونایتد پس از نقص فنی در سیستم قطارها و لغو سفرها، مجبور است با اتوبوس به لندن سفر کند‌.

خرابی قطار برنامه‌های آموریم را به هم ریخت

به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد برنامه داشت که روز شنبه با قطار به لندن سفر کند و سپس یکشنبه شب پس از بازی، با هواپیما به منچستر بازگردد اما یک نقص در سیستم سیگنال‌دهی در ایستگاه‌های قطار باعث ایجاد نقص در خطوط ریلی شد و بسیاری از خدمات قطار یا لغو شدند یا با تأخیرهای شدید مواجه شدند.

معمولاً سفر با قطار از ایستگاه منچستر پیکادیلی به لندن یستون حدود دو ساعت و نیم طول می‌کشد اما همین مسیر با اتوبوس انتظار می‌رود بیش از چهار ساعت طول بکشد.
سفر با اتوبوس برای تیم‌ها غیرمعمول نیست، زیرا همه باشگاه‌های لیگ برتر به اتوبوس‌های لوکس تیمی دسترسی دارند.

با این حال، وسیله نقلیه‌ای که منچستریونایتد را به لندن می‌برد، اتوبوس معمولی آن‌ها نیست. این اتوبوس به نظر می‌رسد که در مدت زمان کوتاهی اجاره شده و به اندازه اتوبوس لوکس تیمی آن‌ها راحت نیست. مشکلات سفر تنها چالش پیش‌روی روبن آموریم، سرمربی منچستریونایتد، پیش از بازی روز یکشنبه نیست.

2149329

منچستریونایتد با لیستی طولانی از مصدومان مواجه است - هرچند این لیست به اندازه لیست مصدومان تاتنهام طولانی نیست - اما بازیکنانی مانند لیساندرو مارتینز، لوک شاو، میسون مونت، جانی ایوانز، کوبی ماینو، مانوئل اوگارته و توبی کولیِر همگی از این بازی کنار گذاشته شده‌اند.

ماینو، اوگارته و کولیِر همگی این هفته در تمرینات دچار مصدومیت شدند و این موضوع باعث شده است که یونایتد در خط میانی با کمبود گزینه مواجه شود.

2149330

در نتیجه، احتمال دارد که کاسمیرو و کریستین اریکسن این آخر هفته به ترکیب بازگردند، با وجود اینکه این دو بازیکن از زمان بازی ضعیف مقابل نیوکسل در تاریخ ۳۰ دسامبر که با شکست ۲-۰ همراه بود، در مجموع تنها ۱۷۶ دقیقه در کنار یکدیگر بازی کرده‌اند.

دیدگاه‌ها