کد خبر : 2106554 | 28 بهمن 1403 ساعت 02:50 | 10.4K بازدید | 21 دیدگاه

قلعه‌نویی: پک را در اختیار جوانان گذاشتیم

سرمربی تیم ملی ایران به تمجید از حسین عبدی، سرمربی تیم جوانان ایران، پرداخت.

قلعه‌نویی: پک را در اختیار جوانان گذاشتیم

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی جوانان ایران رقابت‌های قهرمانی آسیا را با پیروزی ۳-۰ مقابل اندونزی آغاز کرد تا شروعی امیدوارکننده در این تورنمنت داشته باشد. شاگردان حسین عبدی که با حمایت‌های فدراسیون و بهره‌گیری از امکانات مرکز ملی فوتبال ایران آماده این مسابقات شده‌اند، حالا چشم به موفقیت‌های بزرگ‌تر دارند.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی ایران، در گفت‌وگوی امروز خود ضمن تمجید از عملکرد تیم جوانان، از شرایط ایجاد شده برای این تیم و نقش حسین عبدی در پیشرفت بازیکنانش صحبت کرده است. او گفت: خدا را شکر ۳-۰ بردند. همین مرکز ملی فوتبال، ساختمان پک و زمین شماره ۲ در گذشته هیچکس نمی‌توانست استفاده کند، جز تیم ملی بزرگسالان. ما همین زمین شماره ۲ و ساختمان پک را با همه امکانات در اختیار تیم ملی جوانان گذاشتیم.

او سپس به تمجید از حسین عبدی پرداخت و گفت: آقای عبدی هم در نوجوانان و هم در جوانان نشان داده که مربی خوبی است و امیدواریم هم قهرمانی به دست بیاورد و هم سهمیه جام جهانی را بگیرد. او یکی از مربیان آينده‌دار فوتبال ایران است، هم علمش را دارد و هم شخصیت خوبی دارد و خودش هم بازیکنی بزرگی بوده است. برای تیم ملی جوانان، نوجوانان و استاد چمنیان آرزوی موفقیت می‌کنیم.

دیدگاه‌ها