کد خبر : 2106473 | 27 بهمن 1403 ساعت 11:39 | 2.1K بازدید | 2 دیدگاه

دختر کاراته‌ به مدال طلای تونس دست پیدا کرد

کاتاروی تیم بانوان ایران در ادامه روند رو به رشد خود موفق شد با برتری مقابل همه رقبا به مدال طلای مسابقات لیگ جهانی در تونس دست پیدا کند.

دختر کاراته‌ به مدال طلای تونس دست پیدا کرد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، فاطمه صادقی که در مسابقات کاراته وان گرجستان موفق به کسب مدال طلا شده بود، در پایان روز نخست از رقابت‌های لیگ جهانی در تونس با برتری مقابل همه رقبای خود راهی دیدار نهایی و در مدال طلا شد.

صادقی کار خود را برتری مقابل «ریتا سبرات» از آلمان، «لینهر تامارا» از اتریش، «زیتا فابین» از مجارستان آغاز کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله «حبیبا» از مصر را از پیش رو برداشت و در مبارزه نهایی هم برابر «ساسارا آگوچی» از ژاپن با ثبت امتیاز ۴۲.۱۰ در مقابل ۴۱.۵۰ رقیب به برتری رسد و صاحب مدال طلا شد.

محمود نعمتی نماینده کشورمان در وزن ۸۴+ کیلوگرم پس از برتری مقابل کاراته کاهایی از ایتالیا، اردن و یونان به قزاقستان باخت و با برتری مقابل حریفانی از مصر و روسیه به نشان برنز دست پیدا کرد. امیر اسلامی در همین وزن، علی زند، جاوید بهمن جا و سپیده امینی هم در این کاتای انفرادی نیز موفق به کسب مدال نشدند.

دیدگاه‌ها