کد خبر : 2106392 | 26 بهمن 1403 ساعت 21:54 | 21.7K بازدید | 60 دیدگاه

فجر و فریاد صعود، کمی زودتر از همیشه (عکس)

بازیکنان و هواداران فجر سپاسی لذت پیروزی در دربی شیراز را با یکدیگر تقسیم کردند.

فجر و فریاد صعود، کمی زودتر از همیشه (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، دیدارهای هفته بیست و یکم لیگ یک در حالی برگزار شد که به دلیل حضور پنج تیم صنعت نفت آبادان، پالایش نفت بندرعباس، شهرداری نوشهر، بعثت کرمانشاه و پیکان در مسابقات جام حذفی، سه بازی این هفته به حالت تعویق در آمد و علاوه بر اینها، یک بازی مهم دیگر هم لغو شد.

در حالی که قرار بود دربی شیراز بین دو تیم شهرراز و فجر سپاسی در زمان خودش برگزار شود، بارش شدید باران در شهر شیراز باعث لغزندگی بیش از حد چمن ورزشگاه حافظیه شد تا با تصمیم مسئولان مسابقات، این دیدار با 24 ساعت تاخیر برگزار شود.

نکته جالب در این بین حمایت پرشور هواداران فجر سپاسی از این تیم بود. آنها که ابتدا روز پنجشنبه خودشان را از شهرهای مختلف به شیراز رسانده بودند بعد از لغو بازی ناچار به ترک ورزشگاه شدند ولی با این حال عصر جمعه دوباره به حافظیه آمدند تا جمعیتی شش هزار نفری این تیم را برای تثبیت صدرنشینی همراهی و تشویق کنند.

2148886

شاگردان پیروز قربانی در این بازی که با برتری محسوس‌شان نسبت به حریف همراه بود، توانستند در حضور هواداران خود به پیروزی دو بر یک دست پیدا کنند. در پایان بازی نیز قاب مشترک خوشحالی اعضای تیم و هوادران فجر سپاسی، تصویری زیبا برای فوتبال دوستان شیرازی ثبت کرد.

فجری‌ها حالا 44 امتیازی هستند و جایگاهشان در صدر جدول تثبیت شده. هر چند صنعت نفت، سایپا و پیکان که هر کدام با یک بازی کمتر نسبت به فجر، به ترتیب 36، 35 و 34 امتیاز دارند به همراه آریو 37 امتیازی، نزدیک‌ترین تعقیب کننده‌های پیروز و شاگردانش به حساب می‌آیند.

دیدگاه‌ها