کد خبر : 2106383 | 26 بهمن 1403 ساعت 21:33 | 51K بازدید | 125 دیدگاه

والورده، بازیکنی برای تمام پست‌ها

برد بزرگ رئال: پنج میلیون برای هفت فوتبالیست!

فدریکو والورده در فصل‌های اخیر یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان رئال مادرید بوده؛ الماسی که در پست‌های مختلفی به این تیم کمک کرده است.

برد بزرگ رئال: پنج میلیون برای هفت فوتبالیست!

به گزارش "ورزش سه"، آیا می‌توان با پنج میلیون یورو، هفت فوتبالیست را برای یک باشگاه بزرگ جذب کرد؟ پاسخ واضح است: خیر.
آیا می‌توان با پنج میلیون یورو، یک فوتبالیست فوق‌العاده خرید که بتواند تقریباً در تمام پست‌های زمین بازی کند؟ غیرممکن، به معنای واقعی کلمه.

مگر اینکه الماسی کشف کنید. و این همان چیزی است که رئال مادرید در سال ۲۰۱۶ پیدا کرد، زمانی که فدریکو والورده را در حالی که در مسابقات قهرمانی زیر ۱۷ سال آمریکای جنوبی بازی می‌کرد، به خدمت گرفت.

والورده تا سن ۱۸ سالگی به کاستیا (تیم دوم رئال مادرید) ملحق نشد و فقط یک فصل در آنجا ماند، درست قبل از اینکه در فصل ۱۸-۲۰۱۷ به‌صورت قرضی به دپورتیوو لاکرونیا برود. این انتقال قرضی به اندازه‌ای که مادرید انتظار داشت موفقیت‌آمیز نبود، اما والورده به باشگاه بازگشت، زیرا زین‌الدین زیدان مدت‌ها بود که شیفته‌ی بازی او شده بود. حمایتی که در رئال مادرید یک تضمین بزرگ محسوب می‌شد (و هنوز هم چنین است).

والورده، ستون اصلی تیم آنچلوتی

هفت سال بعد، والورده به یکی از مهم‌ترین مهره‌های تیم کارلو آنچلوتی تبدیل شده است. در حالی که تمام توجهات روی ستاره‌های خط حمله متمرکز است، فده همیشه آماده است تا هر شکاف و کمبودی را پر کند.

در بازی برابر منچسترسیتی، زمانی که لوکاس واسکز مصدوم شد، والورده به عنوان مدافع راست بازی کرد. این پستی نیست که برای او غریبه باشد، چرا که ۹ بار با پیراهن مادرید در این نقش ظاهر شده است، همیشه در شرایط اضطراری. آنچلوتی پیش از بازی در اتحاد گفت:«بعد از کارواخال و لوکاس، برای من، والورده بهترین مدافع راست جهان است
عملکرد او مقابل سیتی هم به اندازه‌ تمجیدهای آنچلوتی، درخشان بود.

همه‌کاره در جناح راست و خط میانی

والورده در جناح راست هم در پست مدافع و هم به عنوان وینگر بازی کرده است. او ۳۲ بار به عنوان وینگر راست به میدان رفته است. در همین پست بود که در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ مقابل لیورپول، پاس گل تاریخی را به وینیسیوس داد تا چهاردهمین قهرمانی اروپایی رئال مادرید رقم بخورد.

با این وجود، پست اصلی او هافبک است، نه وینگر و نه مدافع راست. و در همین پست است که به یکی از بهترین‌های جهان تبدیل شده است.

2148875

ارزش والورده: از ۵ میلیون یورو تا ۱۳۰ میلیون یورو

پنج میلیون یورویی که رئال در سال ۲۰۱۶ برای او پرداخت، امروز به ۱۳۰ میلیون یورو افزایش یافته است (طبق ارزش‌گذاری ترانسفرمارکت). اما در واقع، او بی‌قیمت است.

والورده در خط میانی توانایی بازی در پست‌های مختلف را دارد:
هافبک راست
هافبک دفاعی (پیووت)
هافبک هجومی (پشت مهاجم)
هافبک وسط (پست مورد علاقه‌اش و جایی که بیشترین زمان بازی را داشته است)

او در طول این سال‌ها، از استاد این پست، یعنی تونی کروس، یاد گرفته است. پس از خداحافظی کروس از فوتبال، او بدون تردید، والورده را جانشین خود معرفی کرد.

۷ پست برای شماره ۸ رئال مادرید

والورده حتی یک بار به عنوان هافبک چپ هم بازی کرده است. آن هم نه در یک بازی معمولی، بلکه در اولین بازی‌اش در لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۱۸ مقابل ویکتوریا پلژن، زمانی که جای ایسکو را گرفت.

در مجموع، والورده در ۷ پست مختلف برای رئال مادرید بازی کرده است. یک فوتبالیست یک ضربدر هفت. الماسی که رئال مادرید با تنها ۵ میلیون یورو کشف کرد و حالا تبدیل به یکی از ارزشمندترین و چندمنظوره‌ترین بازیکنان جهان شده است.

دیدگاه‌ها