کد خبر : 2106358 | 26 بهمن 1403 ساعت 19:51 | 6.3K بازدید | 25 دیدگاه

انتقاد امری از لیگ برتر: برنامه بازی‌ها منطقی نیست!

اونای امری، سرمربی استون ویلا، پس از اینکه دیدار تیمش مقابل لیورپول از ماه مارس به هفته آینده موکول شد، برنامه مسابقات لیگ برتر را «ناعادلانه» خواند.

انتقاد امری از لیگ برتر: برنامه بازی‌ها منطقی نیست!

به گزارش "ورزش سه"، این بازی در ابتدا برای ۱۵ مارس برنامه‌ریزی شده بود، اما اکنون به دلیل برگزاری فینال جام اتحادیه بین لیورپول و نیوکسل در آن تاریخ، جلوتر آورده شده است.

باشگاه استون ویلا از این تصمیم متعجب شده است، زیرا آنها تنها یک مسابقه لیگ برتر در ماه مارس دارند و معتقدند که این دیدار باید در همان ماه برگزار می‌شد.

امری گفت: «برنامه مسابقات هفته آینده منطقی نیست. این منصفانه نیست. ما در فوریه بازی‌های زیادی پشت سر هم داریم، اما در مارس بازی‌های کمی خواهیم داشت.
این واقعاً برای ما عادلانه نیست. تنظیم برنامه مسابقات کار ما نیست، اما آنها باید در تصمیمات خود سخت‌گیر باشند تا تیم‌هایی مانند ما را نیز در نظر بگیرند.»

2148832

استون ویلا روز شنبه در ویلا پارک به مصاف ایپسویچ می‌رود، چهار روز قبل از رویارویی با صدرنشین لیگ، تیم آرنه اشلوت.

سه روز پس از آن، ویلا یک بازی خانگی حیاتی دیگر برابر چلسی دارد که آنها نیز برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا در فصل آینده رقابت می‌کنند.

دیدار با ایپسویچ این فرصت را به امری می‌دهد که برای اولین بار مارکوس رشفورد و مارکو آسنسیو را در ترکیب اصلی قرار دهد. این دو بازیکن هفته گذشته در دیدار دور چهارم جام حذفی مقابل تاتنهام، به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شدند.

امری همچنین تایید کرد که اولی واتکینز،‌ مهاجم تیم، و تایرون مینگز، مدافع میانی، این هفته به تمرینات بازگشته‌اند و انتظار می‌رود برای دیدار روز شنبه در دسترس باشند.
با این حال، متی کش، پائو تورس، ازری کنسا، آمادو اونانا و راس بارکلی همچنان مصدوم هستند و نمی‌توانند تیم را همراهی کنند.

دیدگاه‌ها