حامد لک در نقش دکتر برای باقری (عکس)
دروازهبان مس رفسنجان اولین نفر بالای سر بازیکن مصدوم نساجی حاضر شد.
![حامد لک در نقش دکتر برای باقری (عکس)](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2025/02/13/C/sk35srg04.webp?w=800)
به گزارش "ورزش سه"، مس رفسنجان و نساجی مازندران در حالی از ساعت 15 امروز در چارچوب جام حذفی مقابل هم قرار گرفتند که بازی دو تیم در نیمه نخست گلی به دنبال نداشت ولی با درگیری و برخوردهای پرشمار همراه بود که مصدومیتهایی نیز در پی داشت و آخرین آسیبدیدگی مربوط به منصور باقری بود که خیلی زود به خیر گذشت.
منصور باقری که همیشه در پست هافبک دفاعی بازی میکند ولی در دیدارهای اخیرشان به یک خط عقبتر و قلب دفاع سه نفره منتقل شده و نمایش خوبی در این پست دارد، در دقایق پایانی نیمه نخست برای حضور در یک حمله تیمش جلوتر رفت که برخورد با بازیکن حریف منجر به آسیبدیدگی او شد و حامد لک را بالای سرش دید.
دروازهبان با تجربه مس رفسنجان که امروز مقابل تیم سابقش قرار میگرفت و فعلا گلی دریافت نکرده، در زمان مصدومیت منصور باقری خیلی زود بالای سر او حاضر شد و در جریان آسیبدیدگی این بازیکن قرار گرفت و با مدافع نساجی صحبت کرد.
ورود پزشکان نساجی به زمین و بررسی وضعیت باقری کاری کرد تا او دوباره به زمین برگردد و بدون مشکل به کارش ادامه بدهد.
عکس: معین نادری
![2148293](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2025/02/13/C/sqbizv0h7.jpg?w=791)
![2148294](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2025/02/13/C/qkkeuu438.jpg?w=791)
![2148295](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2025/02/13/C/3dqgrt3d5.jpg?w=791)