کد خبر : 2105925 | 24 بهمن 1403 ساعت 23:48 | 10.1K بازدید | 17 دیدگاه

گل با ضربه آزاد تمرین‌شده

لیورپولی‌ها انتظار نداشتند اینطور گل بخورند! (عکس)

بازیکنان اورتون روی یک ضربه آزاد تمرین‌شده دروازه لیورپول را باز کردند!

لیورپولی‌ها انتظار نداشتند اینطور گل بخورند! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، در دیدار معوقه‌ای از هفته پانزدهم لیگ برتر انگلیس که به دلیل طوفان به تعویق افتاده بود، اورتون در ورزشگاه گودیسون پارک میزبان لیورپول است. این آخرین دربی مرسی‌ساید است که در این استادیوم برگزار می‌شود و در پایان فصل، اورتون به ورزشگاه جدید نقل مکان می‌کند.

تیم دیوید مویس در سه بازی آخرش در لیگ برتر عملکرد بسیار خوبی از خود به جای گذاشته و تاتنهام، برایتون و لسترسیتی را شکست داده و حالا امیدوار است که رقیب قدیمی را هم که در شرایط فوق‌العاده‌ای قرار دارد، متوقف کند.

تازه ۱۰ دقیقه از بازی گذشته بود که آنها به این هدف نزدیک شدند. پس از اینکه الکسیس مک‌آلیستر در میانه میدان اندیایه را با خطا متوقف کرد، اورتون صاحب یک ضربه آزاد شد که در نگاه اول خطرناک به نظر نمی‌آمد اما نقشه بازیکنان اورتون همه چیز را تغییر داد.

2148047

در حالی‌که لیورپولی‌ها منتظر یک ارسال بلند بودند، ناگهان جرد برنتویت توپ را به شکل زمینی و دور از مدافعان قرمزپوش به داخل محوطه جریمه فرستاد، جایی که بتو، مهاجم گینه‌ای، آماده بود و با یک بغل پای زیبا دروازه آلیسون بکر را که غافلگیر شده و از دروازه خارج شده بود، باز کرد.

دیدگاه‌ها