کد خبر : 2105909 | 25 بهمن 1403 ساعت 08:36 | 37.7K بازدید | 22 دیدگاه

یحیی و استفاده دوباره از ادیب زارعی

رکورددار مهار پنالتی وارد می‌شود!

احتمال دارد یحیی گل محمدی در بازی امروز مقابل پیکان برای دومین بار از دروازه‌بان جوان خود استفاده کند.

رکورددار مهار پنالتی وارد می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، فولاد خوزستان در شرایطی از مرحله قبلی جام حذفی صعود کرد که به سختی و در ضربات پنالتی تیم لیگ دویی فولاد هرمزگان را از پیش رو برداشت. ستاره قرمز پوشان خوزستانی در آن مسابقه ادیب زارعی دروازه‌بان جوان این تیم بود که در ضربات پنالتی موفق شد شش ضربه حریف را مهار کند و با درخشش فوق‌العاده شاگردان یحیی گل‌محمدی را به مرحله یک هشتم نهایی برساند.

حالا در آستانه بازی فولاد مقابل پیکان در یک هشتم نهایی حذفی احتمال حضور دوباره زارعی درون دروازه فولاد خوزستان زیاد به نظر می‌رسد.

با توجه به اینکه اکتیر یوسوپوف دروازه‌بان ازبکستانی فولاد در نبرد گذشته این تیم مقابل خیبر اشتباهاتی عجیب و مرگبار داشت و عامل اصلی شکست قرمز پوشان محسوب می‌شود و از طرف دیگر با توجه به برگزاری بازی روز پنجشنبه در جام حذفی، احتمال اینکه زارعی بار دیگر درون چهارچوب تیمش بایستد وجود دارد.

2148028

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری خود قبل از بازی با پیکان هم به درخشش ادیب در بازی قبلی مقابل فولاد هرمزگان اشاره و اعلام کرد که صعود تیمش به این مرحله را مدیون این مسئله است.

دیدگاه‌ها