کد خبر : 2105849 | 24 بهمن 1403 ساعت 20:04 | 84.2K بازدید | 301 دیدگاه

کل‌کل با خبرنگاران در میکسدزون نقش جهان

عالیشاه: زحمات یک تیم را نابود کردید

امید عالیشاه هیچ جوره زیر بار اخراجش نمی‌رود و اعتقاد دارد داور در این صحنه اشتباه کرده است.

عالیشاه: زحمات یک تیم را نابود کردید

به گزارش "ورزش سه"، امید عالیشاه در حالی که پرسپولیس با نتیجه دو بر یک جلو بود، با تصمیم داور بابت خطای خطرناک با کارت قرمز جریمه شد تا نقطه عطف این مسابقه رقم بخورد. عالیشاه که به شدت از اتفاقات این بازی عصبانی بود با خبرنگاران هم در میکسدزون نقش جهان کل‌کل کرد.

او در مورد صحنه اخراجش می‌گوید: از نوع سوال کردن‌تان مشخص است که فقط دنبال حاشیه‌اید‌. واقعا تعجب می‌کنم، از هر زاویه‌‌ای نگاه کنید من دارم به توپ‌ نگاه می‌کنم و قدم برمی‌دارم. بازیکن حریف در مسیر توپ خوابیده و یک دفعه پایش را به بغل دراز می‌کند و بدون هیچ عمدی پایم روی پای ایشان می‌رود‌. هیچ عمدی در کار نبوده ولی اتفاقات عجیبی میفتد. یعنی با وی‌ای‌آر هم انقدر سخت است؟

عالیشاه با عصبانیت ادامه داد: چیزی که مشخص است با هر متر و معیاری نگاه کنید. چه فایده‌ای دارد. به من بگویید فایده‌اش چیست؟ شما یک تیم و زحمات یک مجموعه را نابود کردید. این همه تیم هوادار دارد، الان کی پاسخگو است. حالا بروید داور را محروم کنید به درد چه کسی می‌خورد؟

ویدئو: 368091

او در مورد صحبت‌های کارتال مبنی رر جریمه‌اش بابت این اخراج گفت: من بازیکن بی‌تجربه‌ای نیستم که آنجای زمین خطایی کنم که اخراج شوم. حرف ایشان قابل احترام است اما سوالاتی بپرسید که حاشیه‌ای نباشد.

او در مورد اینکه بعد از اخراج به بیژن حیدری چه گفته است، پاسخ داد: شما سوالات حاشیه‌ای می‌پرسید و دنبال این هستید که جواب فلانی را بدهم؟ نه آقا از این خبرها نیست. من می‌دانم کی جواب بدهم. من به آقای حیدری گفتم روبرو را نگاه می‌کردم که سمت توپ بروم و ایشان هم دراز کشیده و پایش را دراز می‌کند، من چه کار کنم. باید کلاس‌های طی الارض هم می‌رفتم که روی هوا قدم بردارم!

او در پایان راجع به اینکه آیا از کارتال دلخور است، پاسخ داد: من از آقای کارتال دلخوری ندارم ظاهرا شما می‌خواهید دلخوری ایجاد شود!

دیدگاه‌ها