کد خبر : 2105661 | 24 بهمن 1403 ساعت 03:40 | 1.3K بازدید | 0 دیدگاه

موتا راضی نیست: یوونتوس باید بیشتر پیشرفت کند!

تیاگو موتا، سرمربی یوونتوس، از برد تیمش مقابل آیندهوون خوشحال است اما انتظار دارد که تیمش بیشتر پیشرفت کند.

موتا راضی نیست: یوونتوس باید بیشتر پیشرفت کند!

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس امشب در بازی خارج از خانه در مسیر صعود به یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ، برد مهمی به دست آورد. تیاگو موتا پس از پیروزی 2-1 مقابل آیندهوون در بازی رفت پلی آف لیگ قهرمانان اروپا با اسکای صحبت کرد.

این مربی جوان که تیمش به سه برد متوالی در تمامی رقابت‌ها دست پیدا کرده امیدوار است که بازیکنانش بیشتر پیشرفت کنند و به یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ صعود کنند.

او درباره عملکرد دوشان ولاهوویچ گفت: "خیلی خوب است، اما نه فقط او. همچنین بقیه کسانی که وارد زمین شدند هم خوب بودند، باید 95 دقیقه در سطح بالایی بازی می‌کردیم تیم خیلی خوب بود."

2147580

ارزیابی از مسابقه؟

خیلی چیزها از سپتامبر تغییر کرده است. ما همیشه باید پیشرفت کنیم، این یک پیروزی است و هنوز بازی برگشت وجود دارد که در آن باید در برابر تیمی که فوتبال بسیار خوبی بازی می‌کند، بهترین عملکرد را داشته باشیم. آماده‌ایم که وقتی زمانش برسد، عملکردی عالی برای صعود به مرحله یک هشتم نهایی داشته باشیم. هدف ما صعود به این مرحله است.

از فرصت‌ها خوب استفاده کردید و تعویض‌های به موقعی داشتید؟

ما در این زمینه پیشرفت کرده‌ایم. ما همیشه در تلاش هستیم چه در خانه و چه در خارج از خانه خیلی خوب بازی کنیم و پیشرفت‌مان مشخص باشد. باید همیشه به سمت محوطه جریمه حریف به درستی حرکت کنیم. امروز کمی بهتر بودیم، اما ما می‌توانیم حتی بیشتر پیشرفت کنیم.

دیدگاه‌ها