کد خبر : 2105416 | 23 بهمن 1403 ساعت 09:46 | 1.2K بازدید | 3 دیدگاه

جوکوویچ: هنوز می‌توانم برای جام‌های اصلی بجنگم

نواک جوکوویچ گفت که هنوز هم می‌تواند برای جام‌های اصلی و رسیدن به بیست‌وپنجمین گرنداسلم بجنگد.

جوکوویچ: هنوز می‌توانم برای جام‌های اصلی بجنگم

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، نواک جوکوویچ، تنیسور صربستانی برنده 24 گرنداسلم، درباره دوره طولانی بدون عناوین در تنیس گفت: امیدوارم صدمین قهرمانی خود را در تورنمنت دوحه کسب کنم. من برای این مدت طولانی تلاش کردم و وقتی زمانش برسد همه چیز اتفاق خواهد افتاد.

تنیسور شماره 8 جهان خاطرنشان کرد: خدا را شکر می‌دانم که این لحظه فرا خواهد رسید. فتح یک گرنداسلم دیگر دشوار است و من همچنان معتقدم که می‌توانم آن را به دست بیاورم. اگر فکر نمی‌کردم می‌توانم در سطح بهترین تنیسورهای جهان شرکت کنم، دیگر بازی نمی‌کردم. فکر می‌کنم با پیروزی مقابل آلکاراس در گرنداسلم استرالیا نشان دادم که هنوز می‌توانم برای جام‌های اصلی بجنگم.

نواک جوکوویچ در پاسخ به این پرسش که چرا به بازی در سطح حرفه‌ای ادامه می‌دهد، گفت: بسیاری از اطرافیانم می‌پرسند که چرا ادامه می‌دهم، زیرا قبلاً در تنیس به همه چیز رسیده‌ام. پاسخ ساده است: اولاً برای عشق به تنیس و ثانیاً، زیرا تنیس جایی است که من به عنوان یک شخص بیشتر پیشرفت می‌کنم. ممکن است عجیب به نظر برسد، اما در طول یک مسابقه من طیف باورنکردنی از احساسات را تجربه می‌کنم. از سرخوشی گرفته تا عصبانیت و ناامیدی. حتی گاهی از رفتار و فکرم در چنین لحظه‌هایی خجالت می‌کشم. اما افتخار می‌کنم که می‌توانم با وقار رفتار کنم، دست حریفم را بفشارم، فارغ از اینکه برنده یا شکست خورده باشم.

نواک جوکوویچ همچنین از شباهت‌هایش با لیونل مسی مهاجم اینتر میامی، کریستیانو رونالدو، مهاجم النصر و لبرون جیمز فوروارد لس‌آنجلس لیکرز گفت: ما یک چیز مشترک داریم: میل به بهتر شدن هر روز نسبت به روز گذشته.

دیدگاه‌ها