کد خبر : 2105135 | 22 بهمن 1403 ساعت 06:30 | 11.1K بازدید | 52 دیدگاه

طعنه هواداران پلیموث به اشلوت: فردا اخراجی!

طرفداران پلیموث پس از شکست دادن لیورپول برای آرنه اشلوت کری خواندند.

طعنه هواداران پلیموث به اشلوت: فردا اخراجی!

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول که فصل درخشانی را همراه آرنه اشلوت سپری کرده امشب با نتیجه غافلگیرکننده‌ای از جام حذفی کنار رفت. قرمزها در دور چهارم جام حذفی به مصاف پلیموث رفتند و با گلی که ‏رایان هاردی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند 1-0 شکست خوردند.

آرنه اشلوت که تیمش در چهار جام حضور داشت، در این بازی تصمیم گرفت که به بازیکنان اصلی تیمش استراحت بدهد و با ترکیب متشکل از بازیکنان جوان و همچنین نیمکت‌نشینان به زمین رفت ولی از تیم چمپیونشیپی شکست خورد.

اشلوت در بازی امشب محمد صلاح و داروین نونیز را در خط حمله در اختیار نداشت و حضور فدریکو کیه‌زا، دیوگو ژوتا و لوئیس دیاز در برنامه‌های تهاجمی این تیم اثری نداشت تا مانع از جلوگیری حذف لیورپول شوند.

2146607

هواداران پلیموث پس از این برد تاریخی در ورزشگاه خانگی خود از فرصت استفاده کردند تا در کنار تشویق تیم خود، به لیورپولی‌ها هم طعنه بزنند.

خبرنگاران حاضر در ورزشگاه تیم چمپیونشیپی دقایقی پس از بازی گزارش دادند که بعد از سوت پایان بازی طرفداران پلیموث شعار "اشلوت تو فردا اخراج می‌شوی" را سر دادند.

با وجود طعنه طرفداران پلیموث، لیورپول هنوز شانس کسب جام در لیگ برتر، جام اتحادیه و لیگ قهرمانان اروپا را دارد و فصل برای اشلوت به پایان نرسیده است.

دیدگاه‌ها