کد خبر : 2105094 | 21 بهمن 1403 ساعت 19:01 | 28.2K بازدید | 34 دیدگاه

بهترین داور جهان بازنشسته می‌شود

فلیکس بریش آلمانی اعلام کرد که در انتهای فصل به دوران حرفه‌ای داوری خود پایان می‌دهد.

بهترین داور جهان بازنشسته می‌شود

به گزارش "ورزش سه"، دوران فعالیت فلیکس بریش به عنوان یک داور حرفه‌ای تمام می‌شود! داور رکورددار بوندس‌لیگا در پایان فصل بازنشسته می‌شود و امروز این خبر را در شبکه ولت اعلام کرد.

بریش گفت: "می‌خواستم در اینجا و اکنون پایان دوران حرفه‌ای خودم را در پایان فصل اعلام کنم. این روندی است که در حال انجام است. به عنوان یک ورزشکار، متوجه می‌شوید که حفظ یک سطح مشخص از عملکرد به صورت روزانه دشوارتر می‌شود.

من درباره این تصمیم با همسرم و همچنین فدراسیون فوتبال صحبت کرده‌ام. اکنون زمان برنامه‌ریزی برای فصل آینده است و من در این فصل قضاوت نخواهم کرد."

بریش با 352 بازی، رکورددار داوری در بوندس‌لیگا است. او در سومین هفته مسابقه فصل جاری با سیصد و چهل و پنجمین قضاوت خود، رکورد ولفگانگ استارک را پشت سر گذاشت.

2146521

عجیب‌ترین گل دوران داوری بریش

جالب‌ترین اتفاق در دوره حرفه‌ای او در 18 اکتبر 2013 رقم خورد: در بازی هوفنهایم و بایرورکوزن، او گل مردود استفان کیسلینگ را پذیرفت. این گل باید به این دلیل مردود می‌شد که توپ از سوراخی در تور از بیرون، وارد دروازه شد. بریش در آن زمان گفت: "واکنش بازیکنان واضح بود، مخالفتی وجود نداشت. هیچ کس، حتی کیسلینگ، به من نگفت که این یک گل نبود."

حضور در جام جهانی 2014 و 2018

این داور اهل مونیخ از سال 1999 وارد فهرست داوران حرفه‌ای فدراسیون فوتبال آلمان شد. بریش از سال 2004 تاکنون 351 بازی را در بوندس‌لیگا قضاوت کرده و در جام جهانی 2014 برزیل و 2018 روسیه هم حضور داشت. بریش 5 بار به عنوان بهترین داور سال آلمان و همچنین دو بار به عنوان بهترین داور جهان انتخاب شده بود.

مصدومیت تلخ

در 25 نوامبر 2023، بریش در سیصد و چهل و چهارمین بازی دوران حرفه‌ای خود در بوندس‌لیگا دچار پارگی رباط صلیبی شد. تا سپتامبر 2024 طول کشید تا او دوباره یک بازی بوندس‌لیگایی قضاوت کند. بریچ در حال حاضر هم مصدوم است: در جریان بازی بین هلشتاین کیل و هوفنهایم، او از ناحیه ساق پا دچار آسیب شد و نتوانست به بازی ادامه دهد.

دیدگاه‌ها