کد خبر : 2104977 | 21 بهمن 1403 ساعت 11:12 | 14.9K بازدید | 3 دیدگاه

او بی‌رحم‌ترین ستاره حال حاضر والیبال دنیاست

ناگویا با درخشش نیمیر عبدالعزیز دوباره سانتوری را شکست داد.

او بی‌رحم‌ترین ستاره حال حاضر والیبال دنیاست

به گزارش "ورزش سه"، در هفته پانزدهم لیگ اس‌وی ژاپن، تیم ناگویا موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ برابر سانتوری به پیروزی برسد. این دیدار با امتیازات ۱۹-۲۵، ۲۵-۲۳، ۲۳-۲۵ و ۲۶-۲۸ به سود ناگویا پایان یافت تا این تیم یک بار دیگر برتری خود را مقابل حریف قدرتمندش ثابت کند.

در این مسابقه، نیمیر عبدالعزیز، ستاره هلندی ناگویا، عملکردی درخشان داشت و با کسب ۳۶ امتیاز (۳۰ حمله، ۵ سرویس و ۱ دفاع) و ۶۳٪ موفقیت در حمله، نقش کلیدی در پیروزی تیمش ایفا کرد. در سوی مقابل، دیمیتری موزرسکی، ملی‌پوش روسی سانتوری، با ۲۸ امتیاز (۲۱ حمله، ۶ دفاع و ۱ سرویس) و ۵۷٪ موفقیت در حمله، بهترین بازیکن تیمش بود، اما در نهایت نتوانست مانع شکست سانتوری شود.

با این پیروزی، ناگویا جایگاه خود را در جدول لیگ تثبیت کرد و نشان داد که یکی از مدعیان اصلی این فصل است. در مقابل، سانتوری برای جبران این شکست و بازگشت به مسیر پیروزی، باید عملکرد بهتری در هفته‌های آینده ارائه دهد.

دیدگاه‌ها