کد خبر : 2104791 | 20 بهمن 1403 ساعت 16:14 | 12.1K بازدید | 12 دیدگاه

گرد و خاک ستاره والیبال ایران: 36 امتیاز

علی‌رغم درخشش بردیا سعادت تیمش مقابل آرکاس اسپور ازمیر شکست خورد‌.

گرد و خاک ستاره والیبال ایران: 36 امتیاز

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه هفته بیست و یکم لیگ برتر والیبال ترکیه، تیم آلانیا اسپور که بردیا سعادت قطر پاسور ایرانی را در اختیار دارد در خانه‌ خود در یک بازی جذاب با نتیجه سه بر دو مغلوب آرکاس اسپور ازمیر شد.

در این دیدار شاگردان گلن هوگ در تيم آرکاس اسپور ست‌های دوم، سوم و پنجم را به ترتيب با نتایج ۲۵ بر ۲۰، ۲۵ بر ۲۰ و ۲۳ بر ۲۱ پیروز شدند و تیم آلانیا اسپور نیز ست‌های اول‌ و چهارم را با نتایج ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۱۸ برد.

بردیا سعادت قطر پاسور ایرانی تیم آلانیا اسپور در این دیدار با کسب ۳۶ امتیاز درخشش خوبی داشت اما نتوانست مانع شکست تیمش شود. سعادت از این ۳۶ امتياز، ۳۰ پوئن از حمله، ۳ پوئن سرويس و سه امتیاز نیز از دفاع کسب کرد. ميزان موفقیت او در حملات ۶۰ درصد بود. گئورگی گروزر قطر پاسور آلمانی نیز ۲۷ امتیاز برای آرکاس اسپور کسب کرد.

آلانیا اسپور با این شکست دیگر شانسی برای صعود به نیمه نهایی نخواهد داشت.

دیدگاه‌ها