کد خبر : 2104558 | 19 بهمن 1403 ساعت 17:32 | 19.2K بازدید | 87 دیدگاه

همیشه دوم و پایین‌تر

بنر کنایه‌آمیز رئال علیه اتلتیکو که وایرال شد

یک بنر از هواداران رئال بر روی پلی در بزرگراه M-30 شهر مادرید و در آستانه دربی، تنور این بازی را داغ‌تر کرد.

بنر کنایه‌آمیز رئال علیه اتلتیکو که وایرال شد

به گزارش "ورزش سه"، روی پلی در پایتخت اسپانیا، بنری با عبارت "همیشه در جای دوم" آویزان شده که اشاره مستقیم به اتلتیکو مادرید دارد.

دربی روز شنبه بین رئال مادرید و اتلتیکو مادرید در برنابئو برگزار می‌شود و حساسیت بالایی نیز دارد. حواشی روزهای اخیر در مورد داوری‌ها نیز باعث خواهد شد دربی از این نظر جنجالی‌تر از قبل به نظر برسد.

پس از بیانیه‌ای که رئال مادرید علیه داوران نوشت و توییت‌های کنایه‌آمیز اتلتیکو، این بنری در یکی از اصلی‌ترین بزرگراه‌های مادرید به شدت جلب توجه می‌کند. در این بنر عبارت "همیشه در جای دوم" که به اتلتیکو اشاره دارد، دیده می‌شود.

تصویر این بنر بر روی پلی بین محله ونتاس و پل اودونل آویزان شده، به سرعت در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد.

2145566

دیدگاه‌ها