کد خبر : 2104488 | 19 بهمن 1403 ساعت 15:03 | 7.3K بازدید | 62 دیدگاه

گلایه تارتار از عدم برگزاری بازی در آزادی

سرمربی تیم گل‌گهر میگوید برگزاری بازی در ورزشگاه آزادی می‌توانست جذابیت بیشتری به این بازی بدهد.

گلایه تارتار از عدم برگزاری بازی در آزادی

به گزارش “ورزش سه”، در حالی که بازی پرسپولیس - تراکتور و استقلال - الشرطه با حضور تعداد زیادی از تماشاگران در ورزشگاه آزادی برگزار شد اما حالا پرسپولیس دوباره به ورزشگاه شهر قدس کوچ کرده و در این ورزشگاه به مصاف گل‌گهر خواهد رفت.

سرمربی گل‌گهر اما از این تصمیم ناراضی است و می‌گوید برگزاری بازی در ورزشگاه آزادی می‌توانست به هر دو تیم انگیزه بیشتری بدهد و کیفیت مسابقه را بالا ببرد و همچنین تماشاگران بیشتری را به استادیوم بکشاند.

او در این مورد گفت: ای کاش بازی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شد چون هم کیفیت ما و پرسپولیس را بیشتر می‌کرد و هم باعث می‌شد هواداران بیشتری به ورزشگاه بیایند. افسوس که این بازی در آزادی نیست.

تارتار ادامه داد: من نمی‌دانم دلیلش چیست اما برای بازی استقلال در دیدار با الشرطه که آماده بود. ای کاش می‌شد بازی در ورزشگاه آزادی برگزار شود. زمین شهر قدس باکیفیت است اما جو ورزشگاه آزادی یک چیز دیگر است.

دیدگاه‌ها