کد خبر : 2104419 | 19 بهمن 1403 ساعت 09:34 | 6.9K بازدید | 30 دیدگاه

جدال سخت مدافع سابق آبی‌ها در لباس نارنجی؛

تیموری مقابل استقلال و رامین: روز خودنمایی

مدافع چپ مس رفسنجان روز سختی مقابل استقلال و تیم سابقش خواهد داشت.

تیموری مقابل استقلال و رامین: روز خودنمایی

به گزارش "ورزش سه"، مس رفسنجان در حالی امروز به مصاف استقلال می‌رود که چند مهره سابق استقلالی در اختیار دارد و میثم تیموری ازجمله نفراتی است که تجربه حضور در جمع آبی‌ها را داشته و سعی در کسب موفقیت همراه با تیم فعلی خود دارد.

میثم تیموری که در این فصل تجربه گلزنی مقابل استقلال خوزستان را دارد، امیدوار است در جدال با یک تیم آبی‌پوش دیگر هم دوباره نمایش موثری داشته باشد و برابر باشگاه سابق خود نمایش موثری ارائه کند و اجازه نفوذ به ستاره‌های سمت راست این تیم ازجمله رامین رضائیان و صالح حردانی را ندهد.

تیموری که هفته گذشته یکی از بهترین نفرات مس رفسنجان مقابل آلومینیوم اراک بود و دو موقعیت خطرناک با نفوذ تا محوطه جریمه داشت و روی اخراج مدافع حریف هم با گرفتن خطا و کارت زرد اول ایفای نقش کرد، امروز هم به دنبال یک نمایش موثر دیگر در جدال با آبی‌های پایتخت است.

این مدافع سابق آبی‌ها تجربه برد مقابل استقلال را همراه با مس رفسنجان و تراکتور داشته و امیدوار است بازهم این اتفاق را همراه با دیگر بازیکنان تیمش رقم بزنند و امروز برابر آبی‌ها بهترین عملکردشان را ارائه بدهند.

دیدگاه‌ها