کد خبر : 2104262 | 18 بهمن 1403 ساعت 14:14 | 16.3K بازدید | 71 دیدگاه

عبدالکریم الجاسر:

رونالدو برای اهداف شخصی در النصر حضور دارد!

عبدالکریم الجاسر، عضو سابق هیئت مدیره الهلال، به انتقاد از عملکرد‌ کریستیانو رونالدو در النصر پرداخت و مدعی شد دستاوردهای تیمی برای کاپیتان تیم ملی پرتغال معنایی ندارد‌.

رونالدو برای اهداف شخصی در النصر حضور دارد!

به گزارش "ورزش سه"، عبدالکریم الجاسر، عضو سابق هیئت مدیره الهلال، معتقد است حضور کریستیانو رونالدو در النصر هیچ سودی برای رقیب دیرینه الهلال ندارد چرا که کاپیتان پرتغالی النصر تنها به دنبال کسب موفقیت‌های فردی است.

الجاسر در گفت‌وگو با رسانه کووره گفت: "این سومین سال حضور رونالدو در عربستان است و او هنوز نتوانسته جامی را بالای سر ببرد. معتقدم رونالدو تنها برای رسیدن به اهداف شخصی به النصر آمده است.

آمار و ارقام فعلی او در النصر بیشتر یک افتخار شخصی برای رونالدو به حساب می‌آید تا یک دستاورد تیمی و او تنها در بازی‌های آسان موفق به بالا بردن تعداد گل‌های زده خود می‌شود و در مسابقات مهم از گلزنی عاجز است.

فکر می‌کنم رونالدو از حالا پرچم سفید را به نشانه تسلیم شدن در مقابل الهلال به اهتزاز درآورده است. هرچند که خودش نیز چندی پیش اعلام کرد که الهلال و الاتحاد بهتر از النصر هستند.

او فصل گذشته با شکست‌های النصر شدیدا عصبانی می‌شد و حتی گریه میکرد. با این حال امسال اما وقتی تیمش می‌بازد هم واکنش خاصی نشان نمی‌دهد و ذهنش تنها معطوف به دستاوردهای شخصی شده است."

دیدگاه‌ها