کد خبر : 2104132 | 17 بهمن 1403 ساعت 21:08 | 19.5K بازدید | 14 دیدگاه

تنه به تنه برای آمادگی؛

شهاب زاهدی در جنگ با سامورایی‌ها! (عکس)

ستاره ایرانی آویسپا فوکوکا آماده شروع فصل جدید جی لیگ می‌شود.

شهاب زاهدی در جنگ با سامورایی‌ها! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، شهاب زاهدی پس از سال درخشانی که در جی لیگ ژاپن پشت سر گذاشت، همچنان به کارش در باشگاه آویسپا فوکوکا ادامه می‌دهد و به دنبال موفقیت دوباره همراه با این تیم است تا بتواند آمار فردی بهتری بر جای بگذارد و تیمش هم موفق‌تر ظاهر شود.

مهاجم ایرانی آویسپا فوکوکا که در فصل اخیر 11 گل در مسابقات رسمی فوتبال ژاپن به ثمر رساند و بهترین گلزن این تیم بود، با وجود پیشنهادات متعدد از شرق و غرب آسیا تصمیم به تمدید قراردادش به مدت یک فصل دیگر گرفت تا دوباره در تمرینات همین باشگاه حاضر باشد.

2144877

فصل جدید جی لیگ ژاپن 10 روز دیگر آغاز می‌شود و شهاب زاهدی در تمرینات پرفشار و دوران آماده‌سازی آویسپا فوکوکا حضور دارد و تنه به تنه با سامورایی‌ها شده تا در بهترین شرایط خود را وارد مسابقات کند.

ستاره ایرانی آویسپا فوکوکا در سرمای زمستانی ژاپن با شال و کلاه در تمرینات دیده می‌شود و با جدیت مشغول تمرین است تا فصل درخشانی را همراه با این باشگاه داشته باشد و دوباره به تیم ملی برگردد.

دیدگاه‌ها