کد خبر : 2104090 | 17 بهمن 1403 ساعت 18:39 | 4.2K بازدید | 28 دیدگاه

پوستکوگلو: فکر نمی‌کنم نگرانی لیورپول کمتر از ما باشد

آنگه پوستکوگلو، سرمربی تاتنهام، می‌گوید از اهمیت بازی مقابل لیورپول آگاه است و ادعا کرد که تیم حریف کمتر از آن‌ها برای بازی فردا استرس ندارد.

پوستکوگلو: فکر نمی‌کنم نگرانی لیورپول کمتر از ما باشد

به گزارش "ورزش سه"، تاتنهام در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس فرداشب میهمان تیم لیورپول خواهد بود. تیم آنگه پوستکوگلو در بازی رفت با نتیجه 1-0 برنده شده بود و شانس خوبی برای صعود نسبت به حریفش دارد.

پوستکوگلو در نشست خبری قبل از بازی درباره وضعیت تیمش گفت: همه بازیکنان نسبت به هفته گذشته در شرایط خوبی هستند. بازیکنی نداریم که در دسترس نباشد. در مورد میکی فن دبیک و کریستین رومرو تا حدی محافظه‌کارانه برخورد می‌کنیم. واضح است که به دلیل از دست دادن رادو دراگوشین خیلی ناراحتیم.

وضعیت میکی فن دی فن؟

او بدون مشکل بازی قبلی را پشت سر گذاشت. ما بازی‌های بزرگی در پیش داریم. ما امیدواریم که به فینال جام اتحادیه برسیم، هنوز در جام حذفی هستیم و احساس نمی‌کنم که خودمان را به خطر بیندازیم.

آیا کوین دانسو فردا در ترکیب اصلی خواهد بود؟

خواهیم دید که چه می‌شود. سه روز بعد یک بازی بزرگ دیگر خوانیم داشت. اینکه آیا او در ترکیب اصلی خواهد بود یا در جریان بازی به تیم اضافه می‌شود را خواهیم دید.

2144813

گفتگوی تلفنی با ماتیس تل؟

همه باید بفهمند که ما در مورد یک بازیکن 19 ساله و یک تصمیم مهم صحبت می‌کنیم. او می‌خواست که در تصمیم‌گیری راحت باشد. او نمی‌خواست در جهت خاصی تحت فشار قرار بگیرد، به او احترام می گذاریم. من با او و صرفاً در مورد فوتبال صحبت کردم و فکر می‌کنم او از نظر موقعیت حرفه‌ای‌اش در اینجا جایگاه خوبی پیدا خواهد کرد. او زمان خواست تا به درستی تصمیم بگیرد و خوشحالیم که الان پیش ماست.

فشار روی تاتنهام برای کسب جام؟

این یک بازی بزرگ برای همه ماست. در نیمه نهایی هستیم. فکر نمی‌کنم لیورپول کمتر از ما مضطرب باشد. این یک بازی بزرگ برای هر دو باشگاه است. این بازی‌ها برای کسب موفقیت اهمیت دارند و دوست دارید که تمام تلاشی که می‌توانید را در زمین نشان دهید، در غیر این صورت شما می‌توانید روی کاناپه باشید، بازی این دو تیم را نگاه کنید و آرزو کنید که ای کاش در چنین مسابقه‌ای حضور داشتید.

دیدگاه‌ها