کد خبر : 2104064 | 17 بهمن 1403 ساعت 16:27 | 34.8K بازدید | 61 دیدگاه

اعتماد کارلتو به ریواس

رئال با یک 17 ساله جدید مقابل لگانس

با توجه به مصدومیت دیروز داوید آلابا و مشکلات رئال در خط دفاعی، کارلو آنچلوتی از ماریو ریواس برای بازی با لگانس دعوت کرد.

رئال با یک 17 ساله جدید مقابل لگانس

به گزارش "ورزش سه"، ماریو ریواس لاگوس، مدافع جوان و بااستعداد 17 ساله رئال مادرید، به زودی ممکن است اولین تجربه خود را در تیم بزرگسالان این باشگاه به دست آورد. او که به عنوان یکی از استعدادهای درخشان نسل جدید فوتبال اسپانیا شناخته می‌شود، در حال حاضر به دلیل مصدومیت‌های متوالی آنتونیو رودیگر و داوید آلابا، فرصت مناسبی برای ورود به ترکیب اصلی رئال مادرید پیدا کرده است. رئال علاوه بر او، برای بازی امشب مقابل لگانس رائول آسنسیو، شوامنی و رامون را برای دفاع میانی در اختیار دارد.

ماریو فرزند نانو، بازیکن سابق فوتبال است و با وجود اینکه در سویل به دنیا آمده، به سرعت توانسته جایگاه خود را در تیم‌های پایه رئال مادرید پیدا کند.

2144773

ریواس از ابتدای فصل جاری با ثبات و عملکرد قابل قبولی در خط دفاعی تیم کاستیا تحت هدایت رائول، سرمربی این تیم، ظاهر شده است. او در 13 بازی اخیر به عنوان بازیکن ثابت در ترکیب قرار گرفته و نشان داده که می‌تواند در شرایط فشار بالا و بازی‌های حساس عملکرد خوبی از خود ارائه دهد. توانایی‌های او در پیش‌بینی حرکات حریف و بازی‌خوانی، او را به یکی از مدافعان آینده‌دار تبدیل کرده است. علاوه بر این، ریواس توانسته خود را با سیستم جدید دفاعی سه مدافع که رئال مادرید در این فصل به آن روی آورده، سازگار کند.

2144774

ماریو ریواس نه تنها در کاستیا بلکه در تیم‌های زیر 18 ساله‌های اسپانیا، تیم جوانان و رئال مادرید C نیز بازی کرده و حالا شاید فرصت بازی در کوپا دل ری با تیم بزرگسالان را نیز پیدا کند. اگر این اتفاق بیفتد، این پنجمین تیمی خواهد بود که در یک فصل برای آن بازی خواهد کرد این نکته نشان‌دهنده قابلیت‌های بالای او در تطبیق با شرایط مختلف و همچنین توانایی‌های فنی و ذهنی‌اش است.

کارلو آنچلوتی به توانایی‌های ریواس اعتماد دارد و با توجه به روند رو به رشد او، به نظر می‌رسد که ماریو در آینده‌ای نزدیک بتواند خود را در سطح اول فوتبال اسپانیا ثابت کند.

دیدگاه‌ها