کد خبر : 2103889 | 17 بهمن 1403 ساعت 03:29 | 13.4K بازدید | 2 دیدگاه

شکیرا: بعد از طلاق از پیکه با موسیقی درمان شدم

شکیرا می‌گوید موسیقی و ترانه‌هایش به او کمک کردند تا اثر جدایی از جرارد پیکه را فراموش کند.

شکیرا: بعد از طلاق از پیکه با موسیقی درمان شدم

به گزارش "ورزش سه"، خبر جدایی شکیرا و جرارد پیکه مدت‌ها تیتر یک اخبار فوتبال جهان بود و خواننده کلمبیایی می‌گوید روزهای سختی را سپری کرد. او اعلام کرده که در این روزهای سخت سعی کرده وضعیت روحی خود را بهبود ببخشد و در این مسیر تنها موسیقی به او کمک کرد.

شکیرا در مورد اینکه چگونه آهنگ‌هایش به او کمک کرد تا جدایی از مدافع سابق بارسلونا را فراموش کند، گفت: "آهنگ‌ها تکامل می‌یابند، آنها زندگی خودشان را می‌کنند... آن‌ها در زندگی مردم جا می‌افتند. ترانه‌ها تبدیل به موسیقی متن زندگی بسیاری از مردم، از جمله خود من می‌شوند. فصل‌هایی از زندگی‌ام را با موسیقی خودم به یاد می‌آورم و اینکه از نظر احساسی و ذهنی در آن زمان کجا بودم."

این زن کلمبیایی توضیح داد که چگونه ساخت آهنگ‌های مختلف به او اجازه داده تا بر مرحله دشوار زندگی خود غلبه کند: "من یاد گرفته‌ام که موسیقی من اثر درمانی دارد. شخصاً چند سال سخت را پشت سر گذاشتم، جدایی و همه مسائل مربوط به آن اما موسیقی مانند چسبی بود که من را دوباره جمع کرد."

2144482

علاوه بر این، او معتقد است که اولویت زندگی او باید فرزندانش یعنی ساشا و میلان باشد: "من نسبت به این دو بچه مسئول هستم، آن‌ها خیلی به من وابسته‌اند و من یک مادر مجرد هستم، نه شوهر دارم و نه زن خانه‌داری که به من کمک کند."

دیدگاه‌ها