کد خبر : 2103818 | 16 بهمن 1403 ساعت 19:14 | 24.3K بازدید | 21 دیدگاه

آدرس حمله به کوجو از ایمان (عکس)

مدافع استقلال در جریان دیدار مقابل الشرطه مدام با ستاره قرقیز تیمش در حال صحبت بود.

آدرس حمله به کوجو از ایمان (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، جوئل کوجو در حالی توانست تک گل استقلال در دیدار هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا مقابل الشرطه عراق را به ثمر برساند که نفوذهای خطرناکی هم از کناره‌ها انجام می‌داد و از توپ‌های بلند از خط دفاعی تیمش و ارسال شده از ایمان سلیمی استفاده می‌کرد.

ستاره ملی‌پوش قرقیزستانی بهترین عملکردش را پس از پیوستن به استقلال در بازی دیروز مقابل الشرطه به نمایش گذاشت که یک گل سریع زد ولی چندین فرصت هم روی پاس‌های بلند ایمان سلیمی از دفاع به دست آورد و ایجاد موقعیت داشت.

سلیمی که در زمان حضور دوباره‌اش در زمین استقلال بازنده نبود، در جریان دیدار با الشرطه بارها در حال صحبت با جوئل کوجو بود و به او گوشه زمین را نشان می‌داد تا به این شکل هدف پاس‌های بلند خود در یک نقطه خاص از زمین را مشخص کند.

2144357

همکاری این دو بازیکن در نهایت منجر به گل برای استقلال نشد و آبی‌ها از بازی با الشرطه عراق یک امتیاز گرفتند تا امیدوار به کسب نتیجه در هفته پایانی لیگ نخبگان آسیا و صعود باشند.

دیدگاه‌ها