همبازیهای سابق وینگر برزیلی تحسینش کردند
پیام آنتونی به یونایتد: حالا دیدید مشکل از من نبود!
آنتونی در اولین بازیاش برای بتیس درخشید و بهترین بازیکن میدان شد تا از طرف همتیمیهای سابقش در منچستریونایتد تحسین شود.
به گزارش "ورزش سه"، آنتونی، وینگر برزیلی، که در دوران حضور در منچستریونایتد به هیچ وجه نتوانست انتظارها را برآورده کند و حتی مدتی بود با تمسخر مواجه میشد، ژانویه امسال راهی بتیس شد تا بخت خود را در اسپانیا و لالیگا بیازماید.
آنتونی که با قراردادی قرضی راهی بتیس شده است، در لالیگا شروعی فوقالعاده داشت. اولین بازی وینگر برزیلی با پیراهن بتیس دیشب بازی مقابل اتلتیک بیلبائو بود. آنتونی روی گل اول بتیس که توسط ایسکو به ثمر رسید نقش مهمی داشت و در کل بازی نمایشی فوقالعاده داشت. نمایش او باعث شد آنتونی در پایان بازی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شود.
آنتونی فیلمی از عملکرد خود در بازی دیشب بتیس را در اینستاگرام منتشر کرد که بازتاب گستردهای داشت. مشخص بود که وینگر برزیلی با این ویدیو دارد به منچستریونایتد پیام میدهد که ببینید، من چه قابلیتهایی دارم.
جالب اینکه همتیمیهای سابق آنتونی به این پست او واکنش نشان داده و تحسینش کردند. برونو فرناندز، کاپیتان منچستریونایتد از اولین کسانی بود که به پست آنتونی واکنش نشان داد و در ادامه یوشوا زیرکزی، دیوگو دالوت، ماتیس دلیخت، آنتونی مارسیال، آندره اونانا و آرون ونبیساکا هم ستاره برزیلی بتیس را تحسین کردند.