کد خبر : 2103702 | 16 بهمن 1403 ساعت 10:35 | 203 بازدید | 0 دیدگاه

راه اندازی رشته پاراروئینگ

سرپرست فدراسیون روئینگ از راه‌اندازی رشته پاراروئینگ خبر داد و گفت: استارت این رشته با حضور در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ جوانان زده خواهد شد.

راه اندازی رشته پاراروئینگ

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، محسن شادی در خصوص راه‌اندازی رشته پاراروئینگ، اظهار کرد: در جلسه‌ای که با حضور مسئولین کمیته ملی پارالمپیک در ارتباط با راه‌اندازی رشته پاراروئینگ داشتیم در اولین گام برنامه استعدادیابی را طراحی کردیم تا با شناسایی نفرات برتر بتوانیم زودتر این رشته را راه‌اندازی کنیم.

وی گفت: سعی داریم برنامه استعدادیابی را در استان‌هایی که هیئت روئینگ دارند آغاز کنیم تا با استفاده از پتانسیل این هیئت‌ها ورزشکاران مستعد را شناسایی کنیم.

سرپرست فدراسیون روئینگ با بیان این که هدف‌گذاری ما شرکت در بازی‌های پاراآسیایی جوانان در سال ۲۰۲۵ است، خاطرنشان کرد: بعد از شناسایی نفرات برتر این رشته و تشکیل تیم ملی پاراروئینگ، اولین مرحله اردوی تیم ملی را در سال جدید آغاز خواهیم کرد،‌ تصمیم داریم استارت این رشته را در بازی‌های پاراآسیایی جوانان بزنیم و حضور قدرتمندی داشته باشیم.

شادی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تصور می‌کنید این رشته نیز همانند پاراکانو در آسیا و جهان جایگاه خود را پیدا کند، گفت: هنوز در مرحله شناسایی استعدادها هستیم و تا زمانی که تیم ملی پاروئینگ را تشکیل ندهیم نمی‌توانیم ارزیابی درستی داشته باشیم اما هدف‌گذاری بر این است که در آینده بهترین عملکرد را در این رشته کسب کنیم.

دیدگاه‌ها