کد خبر : 2103473 | 15 بهمن 1403 ساعت 12:50 | 16.4K بازدید | 18 دیدگاه

همه چیز به سود آرسنال

یونایتد کنار کشید: مهاجم بایرن را نمی‌خواهیم

منچستریونایتد از جذب ماتیس تل، مهاجم بایرن مونیخ، در پنجره زمستانی انصراف داد.

یونایتد کنار کشید: مهاجم بایرن را نمی‌خواهیم

به گزارش "ورزش سه"، شایعات و حواشی درباره جدایی تل از بایرن مونیخ در پنجره نقل و انتقالات تابستانی سال جدید میلادی بسیار زیاد بوده است. در حالی که در ابتدا گفته شده بود که او تصمیم گرفته است به حضورش در این تیم ادامه دهد، مدیران بایرن چند روز قبل اعلام کردند که نظر این بازیکن تغییر کرده است.

این مهاجم بایرن از این که در این فصل فرصت زیادی برای حضور در میدان پیدا نکرده چندان راضی نیست و به دنبال این است که در نیم فصل دوم باشگاه ملحق شود که بتواند توانایی‌هایش را در زمین نشان دهد و رقابت بین چند باشگاه لیگ برتری از جمله آرسنال و منچستریونایتد در روزهای اخیر جدی شد.

تاتنهام پیش از این ۶۰ میلیون یورو برای به خدمت گرفتن این بازیکن پیشنهاد داده بود که با موافقت مدیران بایرن هم همراه شد اما تل حاضر نشد این پیشنهاد را قبول کند. حالا روزنامه بیلد خبر داده است که یونایتد و بایرن نتوانستند بر سر مبلغ انتقال این بازیکن به توافق برسند و شیاطین سرخ از جذب او منصرف شده‌اند.

این بهترین خبر ممکن برای آرسنال است که هنوز تلاش برای تقویت خط حمله تیمش را ادامه می‌دهد و امیدوار است که بتواند در فرصت کوتاه باقیمانده تا پیش از بسته شدن پنجره زمستانی بتواند انتقال تل به امارات را نهایی کند. بایرن خواهان فروش دائمی این بازیکن است اما هنوز مشخص نیست که آرسنال این شرایط خواهد پذیرفت یا به دنبال جذب او به صورت قرضی است.

دیدگاه‌ها