دنیامالی: پارالمپیک حوزه ایثار و عاشقی است
ورزشکار نباید به خاطر مدال تحت فشار باشد
بیست و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک صبح امروز با حضور احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.
به گزارش "ورزش سه"، بیست و چهارمین مجمع عمومی کمیت ملی پارالمپیک صبح امروز ۱۷ دی ماه با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.
احمد دنیامالی در این مجمع اظهار داشت: ما نیاز به فرهنگسازی در حوزه منشور پارالمپیک داریم. اگر این فرهنگسازی شود، نیازی نیست که برای جزییات کوچک درخواست شود. اگر این منشور را جدی بگیریم، شرایط بهتر میشود. افکار عمومی باید به این بخش توجه کنند و این حوزه صدا دار شود. من با آمار کاذب دادن مخالفم، اما باید با شناساندن ورزشکاران انجام بدهیم. در واقع در این حوزه در غربت هستیم.
وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: ما در حوزه پارالمپیک باید به سمت معلولیتهای بالا برویم. سیاست نظام این است که آن فردی که معلولیت ۹۰ درصدی دارد را جذب کنیم. نباید نسبت به آنها بیتفاوت باشیم. شاید آنها برای ما مدال نداشته باشد، اما ثواب زیاد دارد و کمک زیادی به این افراد میکند. جامعه ما فرهنگی و دینی است و باید در این موارد پیشتاز باشیم. باید همه پای کار بیایند و کمک کنند.
وی ادامه داد: اگر نتایج پارالمپیک در طول این سالها تحلیل کنیم، قطعاً درخشان است اما اگر خودش را با خودش مقایسه کنیم قابل نقد است. مشکل ما پول نیست بلکه وحدت داخلی خودمان و منابع انسانی است. حوزه ورزش و به ویژه پارا، حوزه عاشقی و ایثارگری است. ما میراث جانبازان را در این حوزه ورزش پارا داریم و باید قدر بدانیم. باید دنبال آن باشیم که در سطح مدالآوری و حضور کمی و کیفی شرایط بهتری داشته باشیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: ما اجازه نمیدهیم که ورزشکار تخت فشار برای کسب مدال قرار بگیرد، بلکه روحیه و فرهنگ و عرق ملی را تقویت میکنیم. اینکه مدالها به خانواده شهدا اهدا میشود، بسیار ارزشمند است. من با هر مدیری با هر شیوهای کار میکنم، منتها تا زمانی که علیه نظام نباشد. خط قرمز من نظام است و آمدهام که عزت ملی را با ثروت عمیقی انسانی که داریم، به ارمغان بیاوریم. تاکید میکنم که ورزش نیاز به پوست اندازی دارد. مردم ولی نعمت ما هستند و هر کاری که میکنیم باید برای خوشحالی آنها باید. ما وامدار مردم هستیم و باید وظیفه مند باشیم. این معنا ندارد که رئیس فدراسیون به دنبال ساخت کمپ و... باشد، بلکه باید ذهن او معطوف به مسائل فنی و ... باشد.
وی اظهار داشت: از ورزش در آینده خبرهای خوبی خواهد آمد و نیکی و جوانمردی را خواهید شنید. هر کار ناروا مسئولیتش با من است و هر مدال آوری و افتخارآفرینی برای ورزشکار است. ما باید در درون، خودمان را نقد کنیم. اینکه میگویند نیست و نمیشود را قبول ندارم.
در پایان مجمع نیز دنیا مالی با حضور در جمع اهالی رسانه افزود: در حال تدوین اقدامات حوزه نرم و حوزه اجرایی هستیم تا یک توجه عمیقتر به جامعه معلولین و توانیابان داشته باشیم. بر اساس اعداد و آمار سازمان ملل، سازمانهای جهانی و حتی پژوهشهایی که در مرکز آمار صورت گرفته است؛ بین ۱۰ تا ۱۵ درصد در جامعه جهانی با کمتوانها و معلولیتهای مختلف مواجه هستند. معلولیتهای مختلف انواع و اقسام خود را دارد و متاسفانه هر چقدر به سمت پیشرفت فناروی میرویم، نوع معلولیتهای جدیدی نیز در جامعه حادث میشود و دولت خود را موظف به اقدامات تامینی و مسائل درمانی و بهزیستی میداند.
وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: در حوزه جانبازان و توانیابان عملکرد بسیار درخشانی در چهار دهه گذشته داشته ایم.هم اکنون نیز چیزی که برای ما مهم است بحث منشور پارالمپیک است و باید توجه جامعه را به آن جلب کنیم.
دنیامالی در پایان عنوان کرد: در حوزه نظام مهندسی، طراحی فضاهای زیستی، حوزه فضای شهری و ساختمانها و فضای اداری باید به سمتی برویم که به جانبازان و توانیابان بیشتر توجه کنیم. در حوزه ورزش تصمیماتی که گرفتیم، جلسات تخصصی حوزه ورزش پارا را در دستور کار داریم. انشاءالله در سال آینده سه رشته پارا را در کشورهای اسلامی داریم و از حالا نشستهای خود را برگزار میکنیم و امیدواریم نتایج خوبی را به دست بیاوریم. همه اقدامات منتج به بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا است که بحث پاراآسیایی را خواهیم داشت. این تعهد را از طرف جامعه ورزش اعلام میکنم که انشاءالله بچههای شما نتایج درخشانی را در پاراآسیایی ناگویا رقم خواهند زد.