تیم معروف عربستانی به باشگاه پیشگامان پیوست
قدیمیترین تیمهای فوتبال جهان (گزارش)
الاتحاد عربستان به عنوان اولین باشگاه عربی به باشگاه پیشگامان جهان میپیوندد.
به گزارش "ورزش سه"، باشگاه الاتحاد در دوم ژانویه مراسم ویژهای به مناسبت پیوستن خود به باشگاه پیشگامان جهان به عنوان قدیمیترین باشگاه فوتبال عربستان برگزار خواهد کرد. الاتحاد سیودومین عضو این باشگاه بینالمللی خواهد بود و همچنین اولین باشگاه عربی حاضر در این جمع لقب خواهد گرفت.
باشگاه پیشگامان جهان مجموعهای از قدیمیترین باشگاههای فوتبال دنیا محسوب میشود و مراسم دریافت گواهی عضویت الاتحاد در این باشگاه جهانی، در شهر جده برگزار خواهد شد. در این مراسم همچنین رویدادهای جانبی دیگری نیز برگزار میشود، از جمله نمایشگاهی درباره تاریخ باشگاه الاتحاد از زمان تأسیس در ۲۶ دسامبر ۱۹۲۷ تا به امروز و نمایش موفقیتها و قهرمانیهای تاریخی این باشگاه.
مهندس لؤی مشعبي، رئیس هیئتمدیره باشگاه الاتحاد، در این خصوص اظهار داشت: «پیوستن باشگاه الاتحاد به باشگاه پیشگامان جهانی، نشاندهنده قدمت و پیشگامی این باشگاه است که با وجود چالشها و سختیهای متعدد در طول تاریخ خود، توانسته است جایگاه خود را حفظ کند و با وفاداری و تلاش اعضای خود بر مشکلات غلبه کند.»
رئیس هیئتمدیره الاتحاد همچنین از اعضای مرکز اسناد و اطلاعات باشگاه تشکر کرد و گفت: «تلاشهای این مرکز در جمعآوری و ارائه مستندات لازم، نقش مهمی در تأیید شایستگی باشگاه الاتحاد برای پیوستن به باشگاه پیشگامان جهانی ایفا کرده است.»
با ورود الاتحاد به این باشگاه پیشگامان، در حال حاضر اسامی باشگاههای حاضر در این لیست به شرح زیر است:
1. شفیلد (انگلستان- ۱۸۵۷)
2. ورکسام (ولز- ۱۸۶۴)
3. کویینز پارک (اسکاتلند- ۱۸۶۷)
4. کپنهاگن بولدکلاب (دانمارک- ۱۸۷۶)
5. سنت گالن (سوئیس- ۱۸۷۹)
6. کونینکلیکه اچافسی (هلند- ۱۸۷۹)
7. کلیفتونویل (ایرلند شمالی- ۱۸۷۹)
8. رویال آنتورپ (بلژیک- ۱۸۸۰)
9. ساوجز افسی (آفریقای جنوبی- ۱۸۸۲)
10. بالگونی رنجرز (استرالیا- ۱۸۸۳)
11. هنگ کنگ افسی (هنگکنگ- ۱۸۸۶)
12. یوکوهاما سیاندایسی (ژاپن- ۱۸۸۶)
13. آسوسیاسائو آکادمیکا د کویمبرا (پرتغال- ۱۸۸۷)
14. نورث شور یونایتد (نیوزیلند- ۱۸۸۷)
15. اورگریته آیاس (سوئد- ۱۸۸۷)
16. بیافسی ژرمانیا ۱۸۸۸ (آلمان- ۱۸۸۸)
17. موهان باگان سوپر جاینت (هند- ۱۸۸۹)
18. رئال کلاب رکریتیوو اوئلوا (اسپانیا- ۱۸۸۹)
19. سنت جورج افسی (مالت- ۱۸۹۰)
20. آلبیون فوتبال کلاب (اروگوئه- ۱۸۹۱)
21. تورشهاون بولتفلاگ (جزایر فارو- ۱۸۹۲)
22. سانتیاگو واندررز (شیلی- ۱۸۹۲)
23. جنوا (ایتالیا- ۱۸۹۳)
24. اودس بالکلوب (نروژ- ۱۸۹۴)
25. فرست وین افسی (اتریش- ۱۸۹۴)
26. سیاس فولا اش (لوکزامبورگ- ۱۹۰۶)
27. بوتف پلودیو (بلغارستان- ۱۹۱۲)
28. افکی لیوبوتن (مقدونیه شمالی- ۱۹۱۹)
29. افکی سویکایتا (لیتوانی- ۱۹۱۹)
30. اسوی فوروارتس (سورینام- ۱۹۱۹)
31. ایسی لیبرتاس (سان مارینو- ۱۹۲۸)
32. الاتحاد (عربستان- ۱۹۲۷)
*جالب اینکه از لیگهای مشهور مثل آلمان، انگلیس، اسپانیا و ایتالیا، تیمهای کمتر شناختهشدهای در این لیست حضور دارند و نکته مهم اینکه قدیمیترین باشگاههای این کشورها نیز نتوانستهاند به موفقیت زیادی برسند.
*مشهورترین باشگاههای حاضر در این لیست، شفیلد و جنوا هستند، در حالی که نام سایر باشگاههای مشهور در این بین به چشم نمیخورد.
*یکی از باشگاههای حاضر در این لیست که برای هواداران فوتبال در ایران آشناست، باشگاه موهان باگان هند است که این فصل با موفقیت به لیگ قهرمانان ۲ رسید و با تراکتور همگروه شد اما در نهایت از حضور در ایران سر باز زد و از این رقابتها کنار رفت.
*در این لیست نام کشورهایی مثل مالت، نیوزیلند، ژاپن و ... به چشم میخورد که تیمهایی از قرن نوزدهم را به ثبت رساندهاند و حتی اگر این تیمها در حال حاضر قدرتمند نباشند، نشان میدهد که فوتبال چه پیشینه قدرتمندی در این کشورها دارد. این در حالی است که لیگ سراسری ایران از دهه ۱۳۵۰ به راه افتاده و پیش از آن هم فوتبال حدود ۲۰ تا ۳۰ سال به صورت غیرحرفهای در ایران وجود داشت.