در نیم فصل نخست چه گذشت؛
اسب را زین کن: دوباره با هیجانانگیزترین فصل تاریخ
گیتی پسند در یک رقابت وسوسهانگیز برای قهرمانی لیگ برتر پیشتاز است و مس سونگون، کراپ الوند، پالایش نفت بندرعباس و گهر زمین سیرجان، برای سرنگونی آنها نقشهها دارند.
به گزارش "ورزش سه"، تعطیلات نیم فصل نخست و وقفه بینالمللی به پایان رسید و هیجانانگیزترین فصل تاریخ دوباره از سرگرفته میشود. دوران « دو بزرگ » و یا «دوغول» در لیگ فوتسال ممکن است به پایان برسد و باید تیمهای کراپ الوند و گهر زمین سیرجان را در ترکیب مدعیان اصلی جای داد. گیتیپسند حداقل در بیشتر موارد، همان گیتی پسند همیشگی است، مس سونگون ورزقان مثل گذشته برای قهرمانی یک تهدید ترسناک است. کراپ الوند فراتر از حد انتظار ظاهر شده و گهرزمین برای دور برگشت اسب مرده را زین میکند و برای حضور در صف سه تیم برتر امیدوار است. پالایش نفت بندرعباس در دور رفت گاه و بیگاه همه را حیرت کرد و مهمان ناخوانده بالانشینها به شمار رفت.
در پایین جدول، فرش آرا و ایرالکو هر کدام با ۹ شکست به پایین جدول فرورفتهاند و با چهرههای جدیدی روی نیمکت به ماموریت فرار از سقوط عزیمت خواهند کرد و تیمهای کلینیک ایرانیان قم و پالایش نفت اصفهان، آتش دردناک قعر را زیر پاهای خود حس میکنند. فولاد هرمزگان نتایج نه چندان دلگرم کننده و متوسطی کسب کرد و سن ایچ ساوه در هفتههای پایانی به دل طرفدارانش چنگ زد و آموخت که چگونه به جدول بازگردد. فولاد زرند ایرانیان، سفیرگفتمان تهران و شهرداری ساوه در مقطعی از فصل در صفآرایی با غولها ظهور خیره کنندهای داشتند و در خانه دردسرساز بودند. اگرچه آنها در لحظاتی از فصل هم آسیبپذیر و عملکردی پُر نقص ارائه دادند.
اما مهمترین اتفاقات نیمه اول فصل کدامها بودند و چرا؟
* داغترین پنجره نقل و انتقالاتی تاریخ فوتسال ایران
هیجانانگیزترین فصل تاریخ، اما چرا؟ لیگ باشگاهی ایران ستارههای منحصربفرد زیادی را در خود میدید، اما در فصل جاری بهترینِ بهترینها به خانه بازگشتند. طیبی پس از دوران باشکوه در اروپا، به ماجراجویی جادویی خود پایان داد و با جدایی از پالما به گهر زمین پیوست. مسلم اولاد قباد و سالار آقاپور از دیگر فوق ستارههای فوتسال با پوشیدن پیراهن گهر زمین، یک تیم کهکشانی را در فوتسال ایران ساختند. یک غول ترسناک را.
سعید احمدعباسی، فوق ستاره تیم ملی و مرد سال آسیا آخرین سورپرایز و بمب پایانی نقل و انتقالات بود و به جمع گیتیزنها بازگشت. همه این نفرات در کنار ستارههای دیگری که در لیگ باشگاهی به میدان میرفتند، باعث شد که القاب زیادی برای فصل جدید تیتر شود. مثلا «هیجان انگیزترین فصل تاریخ».
* نامتعارفترین پیروزی فصل
ایرالکو در هفته چهارم تیم کهکشانی گهرزمین را به زانو درآورد و یکی از عجیبترین نتایج دور رفت را رقم زد. بازیکنان لالیگایی را به مخمصه انداختند و خود را به پرواز در آوردند. اگرچه این تنها تحفه شیرینی بود که نصیب اراکیها تا پایان نیم فصل شد.
* سقوط قلمروی صدرنشین
تیم سفیرگفتمان در یک عصر رویایی تیم گیتی پسند اصفهان را با شکست بدرقه کرد و یکی از غیرمنتظره پیروزهای فصل را به ارمغان آورد. وقتی پردههای هفته نهم پایین کشیده شد، کسی پیروزی چهار بر دو پایتختنشینها را باور نمیکرد! گیتیزنها با این شکست، صدر جدول را پس از هزاران روز از دست دادند.
* وقتی لالههای نارنجی خشکیدند
در آخرین دیدار نیم فصل نخست، تیم مس سونگون ورزقان در مصاف با میزبان خود شهرداری ساوه میخکوب شد. رضا لک با برتری برابر مس به رکورد بیش از ۲۰۰ پیروزی دست پیدا کرد و رسانهها خبر دادند که ماهی کوچولوها، نهنگ بزرگ را بلعیدند.
* الکلاسیکوی خونین
ویترین فوتسال ایران همانند همیشه جنجالی، پرحاشیه و پرمخاطره بود. با کارتهای زرد و قرمز پرشمار. با خداحافظی غیر منتظره باقر محمدی از تیم ملی و سپس کوتاه آمدن از موضع عجیبی که به خود گرفته بود. کنایه ستارههای ایران به یکدیگر و آثار منفی آن در تیم ملی. نتیجه تساوی بود اما صدمات زیادی را به پیکره فوتسال و تیم ملی وارد کرد. احکام انضباطی نیز عجیبتر بود و پر سر و صدا. با لحاظ کردن کمترین نوع تنبیه انضباطی.
* خانه نشینی ستاره جوان
بهروز عظیمی، ستاره آیندهدار تیم ملی، پیش از دیدار با فرش آرا مشهد در جریان تمرینات مس سونگون مصدوم شد و سپس پای خود را به تیغ جراحان سپارد. به این معنا که او ادامه فصل را از دست خواهد داد.
* ورود اصغری مقدم به صحنه رقابتها
جواد اصغری مقدم، مربی مطرح فوتسال ایران و سابق سن ایچ ساوه، هدایت تیم ایرالکو اراک را بر عهده گرفت. ورود او به صحنه هیجان انگیز، تب و تاب نیمکت مربیان لیگ برتر را داغتر خواهد کرد. به خصوص که اراکیها در قعر جدول فرورفتهاند و تقلای آنها دیدنی است.
* طلاق گهر زمین از حسین افضلی
کهکشانیها با نتایج دور رفت کنار نیامدند و پس از پنج سال با حسین افضلی قطع همکاری کردند. این اتفاق باعث شد تا بیشتر به حکایت همیشگی پِی ببریم که زمان برای هیچ مربی بزرگی متوقف نخواهد شد.
* روی کار آمدن محمد هاشم زاده
بازیکن و مربی سابق تیم ملی برای نخستین بار به عنوان سرمربی در لیگ باشگاهی ایران حضور خواهد داشت. مسیر چالشی و پر معما که آیا هاشم زاده در رده باشگاهی چه نتایجی را بر جای میگذارد. زیر سایه بی حصر مدعیان قهرمانی.
* عزم سعید احمدعباسی برای سومین کفش طلایی
مرد سال آسیا در هفتههای منتهی به نیم فصل، دو بار هتریک کرد، دروازهها را فروریخت و ۱۵ گل به ثمر رساند. احمدعباسی با سه گل زده بیشتر از نفر دوم جدول گلزنان، به عنوان بهترین گلزن نیم فصل شناخته شد.
* سعید مومنی گل نمیخورد
سنگربان ملیپوش با کمترین گل خورده و با ثبت چهار کلینشیت، از بهترینهای دور رفت بود. عملکرد خیره کننده مومنی در نتایج کراپ نقش تعیین کنندهای داشت و او را به اولین دستکش طلایی خود نزدیک کرد.