کد خبر : 2089859 | 18 آذر 1403 ساعت 13:27 | 13.7K بازدید | 31 دیدگاه

سال ۲۰۲۴ برای دو ستاره بایرن مونیخ تمام شد!

آلفونسو دیویس و کینگزلی کومان، دو ستاره بایرن مونیخ، به دلیل مصدومیت نمی‌توانند تا پایان سال ۲۰۲۴ این تیم را همراهی کنند.

سال ۲۰۲۴ برای دو ستاره بایرن مونیخ تمام شد!

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ روز گذشته موفق شد در یک بازی جذاب و تماشایی با نتیجه ۲-۴ در هفته سیزدهم رقابت‌های بوندسلیگا در خانه و با حمایت هوادارانش برابر هایدنهایم به پیروزی برسد و سه امتیاز بسیار مهم را در این مسابقات و پس از حذف برابر بایرلورکوزن در جام حذفی آلمان به دست آورد.

منابع نزدیک به وایر پس از پایان این بازی اعلام کرده بودند که کومان و دیویس در جریان این دیدار احساس درد داشتند. کومان که در دقیقه ۷۱ وارد زمین شده بود، در دقیقه دوم وقت‌های تلف شده از زمین بیرون رفت اما دیویس تا پایان در میدان حضور داشت و به تیمش در کسب این پیروزی کمک کرد.

اما آزمایشات انجام شده روی این دو بازیکن پس از پایان این بازی نشان می‌دهد که آنها از ناحیه همسترینگ دچار کشیدگی شده‌اند و به مدتی استراحت و دوری از میادین برای طی کردن روند درمان‌شان نیاز دارند و به این ترتیب نمی‌توانند این تیم را در دیدارهای پیش رو همراهی کنند.

اسکای اسپورت آلمان با تایید این خبر اعلام کرد که دیویس و کومان حداقل در سه دیداری که بایرن مونیخ تا پایان ماه دسامبر و پیش از شروع سال جدید میلادی در پیش دارد غایب خواهند بود و به این ترتیب سال ۲۰۲۴ برای این دو بازیکن به پایان رسید.

دیدگاه‌ها