کد خبر : 2089714 | 17 آذر 1403 ساعت 20:47 | 6.1K بازدید | 28 دیدگاه

اوپامکانو کلین‌شیت جانشین نویر را خراب کرد (عکس)

دایو اوپامکانو، مدافع میانی بایرن مونیخ، با گلزنی و البته پاس گل به حریف، شب متفاوتی را مقابل هایدنهایم پشت سر گذاشت.

اوپامکانو کلین‌شیت جانشین نویر را خراب کرد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مصاف حساس تیم‌های بایرن مونیخ و‌ هایدنهایم از هفته سیزدهم رقابت‌های بوندسلیگا با پیروزی پرگل ۴-۲ شاگردان ونسان کمپانی به پایان رسید تا صدرنشینی باوارایی‌ها در آلمان همچنان ادامه‌دار باشد.

بایرن در این بازی خیلی‌ زود توسط دایو اوپامکانو به گل رسید اما در پنجاهمین دقیقه بازی، خود اوپامکانو بود که با اشتباه بزرگ و پاس گل دادن به بازیکن حریف، موجبات به تساوی کشیده شدن بازی را فراهم کرد تا ماتیاس هونساک با دریبل دور برتز، گل مساوی‌ هایدنهایم را به ثمر برساند.

اوپامکانو در این صحنه بعد از بازی پراشتباه سایر نفرات خط دفاعی بایرن، قصد رساندن توپ به دروازه‌بان را داشت اما پاس ضعیف او به مهاجم‌ هایدنهایم رسید تا شب تلخ و شیرینی برای مدافع میانی باوارایی‌ها رقم بخورد.

2119340

ضمن آنکه او دومین گلش در این فصل از رقابت‌های بوندسلیگا را به ثمر رساند اما چیزی نمانده بود تا اشتباه بزرگش کار دست بایرن مونیخ بدهد. چرا که این بازی در نهایت با پیروزی ۴-۲ شاگردان کمپانی به پایان رسید.

دیدگاه‌ها