کد خبر : 2089272 | 15 آذر 1403 ساعت 16:57 | 13.9K بازدید | 10 دیدگاه

ربیعی: سازمان لیگ بگذارد در چالوس بازی کنیم

درخواست تیم شمالی: میزبانی را به ما برگردانید

سرمربی شهرداری نوشهر نسبت به عدم صدور مجوز برای میزبانی تیمش در مازندران گلایه کرد.

درخواست تیم شمالی: میزبانی را به ما برگردانید

به گزارش "ورزش سه"، شهرداری نوشهر که اولین فصل حضور در لیگ یک را سپری می‌کند، به خاطر مشکلاتی که ورزشگاه نوشهر دارد، از میزبانی محروم شده و بازی‌های خانگی خود را در فصل جاری در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار می‌کند. این مسئله مشکلات زیادی را برای تیم مازندرانی دسته اول ایجاد کرده است.

رضا ربیعی، سرمربی جوان شهرداری نوشهر، در گفتگو با برنامه فوتبال یک شبکه ورزش در این خصوص گفت: «از ابتدای فصل تاکنون از میزبانی دور هستیم و این مسئله تیم ما را اذیت می‌کند. با این شرایط توانستیم به گواه کارشناسان نتایج خوبی بگیریم اما تیم شهرداری نوشهر واقعا از نظر دور بودن از میزبانی آسیب می‌بیند.»

او ادامه داد: «ما تنها تیم مسابقات هستیم که چنین وضعیتی داریم. سازمان لیگ ورزشگاه نوشهر را بررسی کرد و درخواست ما این است تا زمانی که ایرادهای ورزشگاه نوشهر برطرف شود، در تجن‌کلای چالوس بازی کنیم. ایرادهای موجود در چالوس جزئی و قابل رفع است.»

ربیعی افزود: «تقاضا داریم با تیم شهرداری نوشهر که بعد از چند سال به لیگ یک آمده تعامل کنند. 14 هفته است که در رفت و آمد هستیم. دوستان خودشان را جای ما بگذارند و بدانید که ما واقعا ضربه می‌خوریم.»

دیدگاه‌ها