سرمربی پرسپولیس غیرقابل پیشبینی شده بود
تعویضهای اعجاببرانگیز به سبک گاریدو
سرمربی پرسپولیس به خوبی از اهمیت بازی و نتیجه گرفتن در نیمه دوم آگاه بود و بر اساس آن تلاش برای بهترین تصمیمات را اتخاذ کرد.
به گزارش "ورزش سه"، بعد از شکست یک گله در نیمه اول، تنها 45 دقیقه فرصت برای گاریدو باقی مانده بود تا از توانایی فنی خود دفاع کرده و پرسپولیس را هم همچنان در لیگ نخبگان نگه دارد.
بعد از سوت شروع نیمه دوم همه در انتظار تصمیمات گاریدو برای برگرداندن ورق بازی بودند؛ اولین تغییر خروج مسعود ریگی بود و در ادامه علی علیپور!
هر دو تصمیم عجیب و جالب توجه به نظر میرسید خصوصا اینکه سرخها نیازمند گل بودند و علی علیپور میتوانست علیرغم هجمهها باز هم امیدواکننده ظاهر شود. نفرات جانشین هم جالب بودند، اوستون اورونوف که مدتهاست بابت مصدومیت دور از ترکیب چه در تیم باشگاهی و چه در تیم ملی ازبکستان بوده و از سوی دیگر حضور یعقوب براجعه جوان در پرفشارترین شرایط ممکن.
دقایقی بعد هم محمدحسین کنعانی زادگان از زمین خارج شد تا عیسی آل کثیر وارد زمین شود؛ باز هم تعویضی جالب علیرغم نمایش دور از انتظار مدافع ملیپوش پرسپولیس و خروجش که قابل پیشبینی بود اما نه به جای عیسی آل کثیر. این تعویض به همراه ورود سروش رفیعی و خروج میلاد محمدی بود! باز هم تعویضهایی با ورود و خروج بازیکنان غیر همپست.
تعویض آخر گاریدو هم غیر قابل پیشبینی و عجیب بود؛ ورود ایوب العملود که مدتهاست با مصدومیت مواجه است و آن هم به جای فرشاد احمدزاده و در پست وینگر چپ.
سرمربی اسپانیایی همه معادلات و پیشبینیهای ممکن را برهم زد و شاید تنها تعویض سروش رفیعی و جایگاه پستی او اتفاقی بود که طبق برنامه رقم خورد و در بقیه برگههایش همه چیز به اعجاببرانگیزترین شکل ممکن پیش رفت.
خب برسیم به وضعیت پرسپولیس بعد از تغییرات شکل گرفته؛ اورونوف که به زمین آمد در جای خودش در پست وینگر به کار گرفته شد. جایی که علی علیپور در پست غیرتخصصی (حتی در صورت حضور چندباره در آن) از کارایی و کیفیت لازم به دور باشد. اورونوف موفق به ثبت گل شد و با تکنیک خاص و جالب توجه خود علیرغم دوری از میادین، روند حرکتی تیم را به تحرک خوبی در بیاورد.
سروش رفیعی هم با حضورش در پست تخصصی در ابتدا زمینه ساز یک گل برای عیسی آل کثیر شد که البته آفساید اعلام شد و یک بار هم روی شوت خود موقعیت از دست داد اما چند پاس کلیدی داشت تا روند حرکتی تیم در مرکز زمین با شرایط مناسبی همراه باشد.
عیسی آل کثیر هم علاوه بر گلی که با بدشانسی و با فاصله میلیمتری آفساید اعلام شد، فشار خوبی روی مدافعان حریف وارد کرد و نشان داد حداقل از لوکاس ژوائو شایستگی بیشتری برای تجربه حضور فیکس در ترکیب تیم را دارد.
یعقوب براجعه اما جوانیاش در کنار انگیزه بالا مانع از آن میشد تا اتفاق بزرگی را در ترکیب شکل دهد و علیرغم چند تلاش برای دریبل مدافعان روبرو آن هم به شکل دو طرفه، ناکام ماند. در دقایق پایانی هم حضور شتاب زده او در یک سوم دفاعی حریف و خالی ماندن سمت راست و البته پرس اشتباه لوکاس ژوائو تا محوطه جریمه، باعث شد تا یک پنالتی نصیب حریف شود و با خوشاقبالی علیه تیم نشد.
ایوب العملود نیز با حضور در سمت چپ هرچند کارایی مدنظر در سمت مخالف را نداشت اما باعث شد تا اوستون اورونوف فضای بیشتری برای زدن به قلب دفاعی حریف به دست بیاورد و کاراییاش افزایش یابد. اما هرچه که جالب بود این است که گاریدو بر اساس چه تفکراتی که البته در نتیجه کلی با موفقیت او همراه بود، 4 تعویض خود را با جابجایی بازیکنان همراه کرد؟
اتفاقی که باعث شد تا در لحظات پایانی این شکل بازی و چینش تیم شود:
فرشاد فرجی و گئورگی گولسیانی در کنار یعقوب براجعه در دفاع.
محمد خدابنده لو در پست شش و کمی جلوتر از او سروش رفیعی.
ایوب العملود وینگر سمت چپ و اوستون اورونوف در پست شماره 10 و در نهایت وحید امیری در سمت چپ.
عیسی آل کثیر و لوکاس ژوائو به عنوان زوج تهاجمی پرسپولیس.
تغییراتی که کمی هم با چاشنی خوش شانسی همراه شد و در نهایت پیروزی دراماتیک پرسپولیس را رقم زد. گاریدو اما قطعا به خوبی آگاه است که نمایش تیمش برابر الشرطه از حد انتظار خیلی پایینتر بود و نیازمند کار بیشتری خواهد بود و البته باید در نظر گرفت پرسپولیس زمانی روند تهاجمی بهتری پیدا کرد که سرمربی اسپانیایی تمامی نفراتش را ولو با آمادگی کمتر در اختیار داشت. باید دید گاریدو در دو بازی سخت باقی مانده مقابل الهلال و النصر عربستان چه شرایطی را دنبال خواهد کرد و چه سورپرایزی را دنبال خواهد کرد.