ویلیامز به مدیران بلوگرانا بله داد
ادعای بزرگ: نیکو هفته آینده بازیکن بارسا میشود
بارسا همچنان دستبردار نیکو ویلیامز نیست و روزنامه اسپورت مدعی شد نیکو به بارسلونا جواب مثبت داده است.

به گزارش "ورزش سه"، با اینکه اتلتیک بیلبائو در روزهای گذشته به شکلهای مختلف این پیام را به بارسا منتقل کرده که نیکو ویلیامز در این باشگاه میماند ولی مدیران بارسلونا به این پیامها اهمیت نداده و مصمم هستند که تا پایان تابستان نیکو را به خدمت بگیرند.
روزنامه اسپورت به نقل از منابع خود در باشگاه بارسا مدعی شد که نیکو ویلیامز در ساعتهای گذشته به مدیران بارسا گفته که میخواهد همین تابستان پیراهن بارسلونا را به تن کند.
بارسلونا در روزهای گذشته همیشه از یک اهرم ویژه برای راضی کردن نیکو استفاده کرده است: رفاقت صمیمی او با لامین یامال که در جریان یورو 2024 به مراتب مستحکمتر شده است. ظاهرا یامال در روزهای گذشته نقش واسطه بارسا را بازی کرده و در پیامهای خصوصی از نیکو خواسته بود که انتقالش به بارسا را همین تابستان عملی کند.

روزنامه اسپورت به نقل از منابع خود نوشت که در راهروهای بارسا مدیران حالا به این فکر هستند که ساختار مالی لازم برای خرید نیکو را طراحی کنند. این البته آسان نخواهد بود ولی لازم است. این روزنامه مدعی شد که هفته آینده شاهد حضور نیکو ویلیامز در شهر بارسلون و امضای قرارداد توسط او خواهیم بود.