کد خبر : 2049053 | 27 خرداد 1403 ساعت 16:20 | 35.4K بازدید | 33 دیدگاه

فرد مهاجم مهار شد

شلیک به مردی که قصد جان هلندی‌ها را داشت!

یک فرد تبر به دست به سمت هواداران هلندی حاضر در هامبورگ حمله کرد ولی با شلیک پلیس متوقف شد.

شلیک به مردی که قصد جان هلندی‌ها را داشت!

به گزارش "ورزش سه"، پلیس مجبور شد به مردی که هواداران هلندی را در "فنَ‌زون" ریپربان در هامبورگ با تبر تهدید کرده بود، شلیک کند. این اتفاق ساعاتی قبل از بازی دو تیم (16.30) رخ داد.

بر اساس اطلاعات بیلد، چهار شلیک شنیده شد و پلیس توانست مهاجم را متوقف کند. مهاجم با تبر به سمت هواداران هلندی می‌رفت.

2044240

این رویداد در نزدیکی خیابان "Silbersackstrasse" رخ داد. نیروهای امنیتی ابتدا از اسپری فلفل استفاده کردند و سپس مجبور شدند به سلاح گرم متوسل شوند. به گفته پلیس، آنها ابتدا به عنوان هشدار، تیر هوایی شلیک کردند، اما بعدا مشاهده شد که مرد روی زمین افتاده است.

تخمین زده می‌شود که 40000 هلندی در هامبورگ برای حمایت از تیم خود در یورو حضور دارند. این تنها مورد امنیتی نیست که تاکنون در یورو رخ داده است. در روز افتتاحیه، منطقه هواداری برلین برای چند ساعت تخلیه شد زیرا پلیس بسته مشکوکی را پیدا کرد. پس از چند ساعت و پس از اطمینان از اینکه هیچ چیز خطرناکی وجود ندارد، منطقه بازگشایی شد.

دیدگاه‌ها