کد خبر : 2025133 | 10 خرداد 1403 ساعت 11:48 | 54K بازدید | 13 دیدگاه

اعلام یک خبر تلخ در گفت‌وگو با ورزش سه؛

بدشانس‌ترین بازیکن تیم ملی: خداحافظ لیگ ملت‌ها

بازیکن بدشانس تیم ملی والیبال ایران معتقد است که الان زمان مناسبی برای انتقاد کردن نیست.

بدشانس‌ترین بازیکن تیم ملی: خداحافظ لیگ ملت‌ها

به گزارش "ورزش سه"، علی شفیعی بدشانس‌ترین بازیکن تیم ملی والیبال ایران بوده است. این بازیکن که بعد از چند سال دوباره به تیم ملی دعوت شد در اردو و پیش از اعزام تیم به برزیل دچار آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا شد و حالا به نظر می‌رسد که کلا در دور مقدماتی مسابقات غایب خواهد بود.

به همین بهانه گفت‌وگویی با مدافع تیم ملی والیبال ایران ترتیب دادیم که در اینجا مشروح صحبت‌های علی شفیعی با ورزش سه را می‌خوانید.

*احتمالا به هفته سوم هم نمی‌رسم 
متاسفانه بعد از تمرین آخری که داشتم دوباره مچ پایم ملتهب شد و وقتی پیش دکتر رفتم من را از حضور در مسابقات منع کرد. هنوز مچ پای من التهاب دارد و بعید می‌دانم که به هفته سوم مسابقات هم برسم.

*تیم ملی را با سال گذشته مقایسه کنید
کلاً به نظر من نه تیم ملی بلکه هر تیم دیگر را باید روندش را مورد بررسی قرار داد و فقط نباید به نتیجه نگاه کرد. شما نمی‌توانید روند تیم ملی را مثلاً با سال ۲۰۱۹ یا ۲۰۱۴ مقایسه کنید بلکه باید تیم را با سال گذشته آن مورد مقایسه قرار دهید. روندی که تیم ملی داشته کاملاً رو به رشد بوده است.

2028183

*در مسیر پیدا کردن اعتماد به نفسمان هستیم
وقتی سال گذشته از ۱۲ بازی فقط دو تای آنها را بردیم قطعاً این موضوع روی تیم تاثیر می‌گذارد. وقتی یک تیم شخصیت برد یا باخت پیدا می‌کند سخت می‌شود آن را تغییر داد. تیمی که پیروزی زیاد داشته باشد با اعتماد به نفس بالا می‌آید و همین موضوع آنها را یک ست جلو می‌اندازد و برعکس هم اگر تیمی زیاد باخته باشد اعتماد به نفس پایین باعث می‌شود که شرایط به ضررش شود. به نظرم ما در مسیر پیدا کردن اعتماد به نفس تیمی هستیم.

*شایسته سالاری مهم است نه جوانگرایی
به نظر من کلاً مقایسه کردن چیز اشتباهی است. اینکه برخی می‌آیند و بعضی پست‌ها را در قامت مقایسه می‌برند، قطعاً با نقاط ضعف و قوتی مواجه خواهند شد. تیم ایران در حال حاضر تمام تلاش خود را می‌کند و این نفراتی که در اردو هستند بهترین‌های ایران محسوب می‌شوند. به نظر من جوانگرایی کردن همیشه به صورت غیرمنصفانه فرصتی را به آن گروه و مربیان می‌دهد که پشت این مسئله قایم شوند. همیشه باید شایسته‌سالاری با نگاه به آینده وجود داشته باشد. به جز برخی تیم‌های بزرگ دنیا مثل لهستان که دو سه تیم آماده دارد، بقیه ۸ یا ۹ نفر را در اختیار دارند که با همان‌ها در مسابقات حاضر می‌شوند. به نظر من سن اهمیتی ندارد و این ۹ نفر باید نفرات شایسته هر نسلی باشند. بقیه بازیکنان تیم هم باید جوانانی باشند که تشنه موفقیت هستند.

2024925

*موفق‌ها سخت به جایگاهشان رسیدند
این نفرات باید با عطش زیاد بخواهند که برای تیم بازی کنند و سه چهار نفر دیگری هم که در تیم حاضر می‌شوند با نگاه به آینده انتخاب شوند. اینکه یک جوان را بیاوریم و بگوییم که در تیم ملی بازی کند تا در آینده بازیکن خوبی شود اصلاً راهکار درستی نیست و حداقل در ایران اثر عکس داده است. وقتی شما یک نفر را اینطوری راحت به تیم ملی برسانید خیلی سریع از نظر روحی به سقف خودش می‌رسد. شما اگر نگاه کنید می‌بینید کسانی که در تیم ملی موفق شدند آنهایی بودند که سخت توانستند جایگاهشان را به دست بیاورند.

*الان وقت انتقاد و فحاشی نیست
ما در لیگ ملت‌های قبلی خوب نتیجه نگرفتیم و این موضوع بار روانی زیادی روی بچه‌ها ایجاد کرده است. روند تیم رو به رشد بوده و ما به یک برد احتیاج داریم تا مقداری از این فشار از روی بچه‌ها برداشته شود. انتقاد بدون چارچوب هیچ تاثیری در حال آن تیم و بازیکن ندارد و فقط باعث می‌شود کسی که این حرف‌ها را می‌زند احساس بهتری داشته باشد. من از انتقاد استقبال می‌کنم اما انتقادی که چارچوب داشته باشد. ضمن اینکه در جریان مسابقات هستیم و در این مقطع انتقاد تاثیری ندارد. من می‌بینم که برخی که تعداد آنها کم هم هست به صفحات بچه‌ها می‌روند و الفاظ نادرستی استفاده می‌کنند. خب وقتی بازیکن خودش راضی نیست و بعد می‌آید صفحه شخصی‌اش را هم می‌بیند و با چنین چیزی برخورد می‌کند و ۲۴ ساعت بعد هم بازی دارد طبیعتاً روحیه‌ای برایش نمی‌ماند. بعد از هر بازی و با هر نتیجه‌ای که حاصل شد باید آن را کنار گذاشت و به فکر مسابقه بعد بود. اینکه فقط بگوییم این بد است یا خوب است وسط مسابقات فایده‌ای ندارد.

دیدگاه‌ها