از افشار صداقت تا پرهام قناد
تخصص جالب یک سرمربی در معرفی گلر جدید!
مهدی تارتار این فصل به شکلی جالب سه دروازهبان جدید را به سطح اول فوتبال ایران معرفی کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، در ابتدای فصل و بعد از نمایشهای ضعیف و دور از انتظار محمدحسین اکبرمنادی، سرمربی ملوان به افشار صداقت جوان اعتماد کرد و این دروازهبان باوجود چند اشتباه، موفق شد تجربه قابل اعتمادی را در درون دروازه ملوان رقم بزند.
افشار صداقت ۲۲ ساله بعد از حضور حبیب فرعباسی باتجربه به نیمکت ملوان منتقل شد تا اینکه با مصدومیت فرعباسی به ترکیب اصلی بازگشت.
اما دو اشتباه مهلک او برابر سایپا و سپاهان، باعث شد تا تارتار به صابر اصلانی، دروازهبان دیگری میدان بدهد که این فصل برای اولین بار در سطح اول فوتبال ایران بازی میکند.
با این حال در صورتی که مصدومیت حبیب ادامهدار باشد، ممکن است تارتار این هفته به پرهام قناد بازی بدهد که تنها ۲۰ سال دارد.
نکته جالب اینکه قناد در این فصل در تمرینات ملوان هم عملکرد خوبی داشته و زیر نظر حسین اینانلو مربی گلرهای ملوان، از روحیه بسیار خوبی برای دروازهبانی در سه بازی باقیمانده برخوردار است.