قول جالب پپ به خبرنگار: شمارهام را یادداشت کن!
پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، اظهارات جالبی را در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره موفقیت فیل فودن مطرح کرد.
![قول جالب پپ به خبرنگار: شمارهام را یادداشت کن!](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2024/03/24/D/cke3vz2h8.jpg?w=800)
به گزارش "ورزش سه"، فودن تحت هدایت گواردیولا به یکی از بازیکنان درخشان و کلیدی منچسترسیتی تبدیل شد و روز گذشته توانست به عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال انگلیس از سوی انجمن نویسندگان و خبرنگاران ورزشی انتخاب شود که جایزه ارزشمندی برای او است.
بسیاری از خبرنگاران در نشست خبری روز گذشته گواردیولا که پیش از دیدار برابر ولورهمپتون برگزار شد سوالاتی را درباره این جازه اهدایی به ستاره سیتی و موفقیت و عملکرد او مطرح کردند که یکی از این سوالات با واکنش جالب سرمربی این تیم همراه شد.
![2014482](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2024/04/24/C/xfvicvdi.jpg?w=791)
خبرنگار از او پرسید که آیا فیل فودن پس از بازنشستگی بهترین بازیکن تاریخ سیتی خواهد بود و این سرمربی اسپانیایی گفت: «فودن هنوز جوان است، پس چرا تا پایان دوران حرفهای فوتبالش صبر نکنیم و بعد ببینیم؟»
خبرنگار در واکنش به این پاسخ اظهار داشت: «چون شما تا آن زمان سرمربی منچسترسیتی نخواهید بود، پس چطور میتوانیم چنین سوالی را از شما بپرسیم؟»
در اینجا بود که گواردیولا با طنز خاص و همیشگیاش مدعی شد: «خب، یادداشت کن. من شمارهام را به تو میدهم و بعدا با من تماس بگیر.»