کد خبر : 2015820 | 01 اردیبهشت 1403 ساعت 11:57 | 34.3K بازدید | 33 دیدگاه

پدری روی نیمکت، کریستنسن در نقش محور

تصمیم ژاوی برابر رئال: یک ستاره روی نیمکت!

بعد از شکست مقابل پاری سن‌ژرمن و حذف از لیگ قهرمانان بارسا باید مقابل رقیب دیرینه خود در لالیگا مصاف دهد.

تصمیم ژاوی برابر رئال: یک ستاره روی نیمکت!

به گزارش "ورزش سه"، با شکست تلخ و سنگین خانگی مقابل پاری سن ژرمن، بارسا از لیگ قهرمانان هم کنار رفت تا دنبال زنده کردن اندک امیدهایش در لالیگای این فصل باشد.

بارسا در حالی به لالیگا بازمی‌گردد که به خاطر باخت ناباورانه و عجیب مقابل پاری سن ژرمن اصلا شرایط روانی جالبی ندارد، اما در نقطه مقابل رئال مادرید با حذف منچسترسیتی قدرتمند و رسیدن به نیمه نهایی یو سی ال حداقل به لحاظ روانی از بارسا آماده‌تر است.

رئال مادرید البته یک روز کمتر از بارسا استراحت داشته و در یک بازی 120 دقیقه‌ای و سنگین مقابل تیم گواردیولا زورآزمایی کرده اما بارسا هم به خاطر شرایط روحی بد بازیکنان با دستور ژاوی دو روز استراحت کرده و از جمعه به تمرینات بازگشته تا با دو جلسه تمرین به ال‌کلاسیکو قدم بگذارد.

ال‌کلاسیکوی برگشت یکشنبه شب ساعت 22:30 به وقت تهران از هفته سی و دوم لالیگا و در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار می‌شود و با توجه به اختلاف هشت امتیازی رئال و بارسا چنانچه ژاوی و تیمش در این مسابقه پیروز نشوند به احتمال 99 درصد قهرمانی را به رقیب سنتی خود تقدیم کرده‌اند و از رسیدن به این جام هم کاملا ناامید خواهند شد.

این بازی در فاصله هفت هفته مانده به پایان فصل لالیگا برگزار می‌شود و با توجه به شرایط سخت دو تیم که از لیگ قهرمانان برگشته‌اند شاید کیفیت متفاوتی داشته باشد اما به هر حال ال‌کلاسیکو همواره جذابیت‌های خاص خود را داشته بخصوص که ژاوی و بارسا در سه ال‌کلاسیکوی قبلی شکست خورده‌اند و اصلا دوست ندارند با یک باخت دیگر فصل بدشان را با تلخی مفرط به پایان برسانند.

اما بارسلونا غیر از دو مصدوم قدیمی و قبلی خود گاوی و بالده که دچار پارگی رباط صلیبی زانو شدند و ماه‌هاست از تیم دور مانده‌اند مصدوم و محروم دیگری ندارد ولی احتمالا با تغییراتی نسبت به بازی با پاری سن ژرمن به مصاف حریف دیرینه خود خواهد رفت.

مهمترین تغییر بارسا در خط میانی این تیم صورت خواهد گرفت و احتمالا پدری نیمکت‌نشین می‌شود تا آندرس کریستنسن در نقش محور و هافبک دفاعی عقب تر از گوندوغان و فرانکی دی یونگ بازی کند. این اتفاق با توجه به انجام بازی در خانه رئال و البته خط میانی قدرتمند حریف صورت خواهد گرفت؛ کما اینکه شاید اگر کریستنسن محروم نبود و می‌توانست مقابل پاری سن ژرمن بازی کند بارسا آنطور غافلگیر نمی‌شد و او به پوشش فضای مقابل خط دفاع تیمش کمک می‌کرد.

به نظر نمی‌رسد خط حمله بارسا متشکل از مثلث رافینیا، یامال و لواندوفسکی تغییری داشته باشد و در ترکیب خط دفاع نیز تغییر مهمی صورت نخواهد گرفت.

البته اخراج کشنده آرائوخو و نمایش ضعیف کانسلو در بازی برگشت مقابل پاری سن ژرمن تردیدهایی درباره حضور آنها مقابل رئال مادرید ایجاد کرده اما بارسا گزینه‌هایی بهتر از آنها برای خط دفاع ندارد. در دفاع میانی اینیگو مارتینز می‌تواند جانشین آرائوخو شود و در دفاع چپ تنها گزینه موجود هکتور فورت جوان است که بعید است این دو بازیکن در ال‌کلاسیکو بازیکن اصلی باشند. در عین حال تنها تغییر احتمالی شاید انتقال آرائوخو به دفاع راست و حضور ژول کنده در دفاع مرکزی کنار پائو کوبارسی باشد و کانسلو نیز در دفاع چپ به میدان برود.

ژاوی معمولا در ال‌کلاسیکوها برای مبارزه و از کار انداختن وینیسیوس جونیور مهمترین اسلحه تهاجمی رئال ماردید از آرائوخو سختکوش در دفاع راست بهره می‌برد که با توجه به اتفاقات بازی پاری سن ژرمن حضور این مدافع اروگوئه‌ای می‌تواند در آن پست یک شمشیر دولبه باشد. از یک سو امکان دارد آرائوخو برای جبران مافات اشتباه بزرگش در بازی سه‌شنبه شب هفته گذشته که منجر به حذف از لیگ قهرمانان و پایان رویای قهرمانی آن رقابت‌ها شد، یک شب فوق العاده را مقابل ستاره برزیلی رئال مادرید پشت سر بگذارد و از سوی دیگر ممکن است به خاطر شرایط روانی سختی که در آن گرفتار شده دوباره پنالتی بدهد یا اخراج شود یا کیفیت لازم برای این بازی بزرگ را نداشته باشد.

به هر حال بارسا و ژاوی در این ال‌کلاسیکو مجبور و محکوم به پیروزی‌اند تا اندک شانس خود برای شانس‌های قهرمانی لالیگا را زنده نگه دارند و به همین خاطر با تمام توان به سانتیاگو برنابئو پای می‌گذارند، اما اینکه چقدر مقابل تیم باروحیه و قدرتمند رئال مادرید شانس پیروزی داشته باشند، به کیفیت و اجرای بازیکنان درون زمین و البته کمی هم شانس بستگی دارد.

ترکیب احتمالی بارسا: مارک آندره تراشتگن، ژوائو کانسلو، رونالد آرائوخو، پائو کوبارسی، ژول کنده، آندرس کریستنسن، فرانکی دی یونگ، ایلکای گوندوغان، رافینیا، لامین یامال، روبرت لواندوفسکی

دیدگاه‌ها