گلم را تقدیم دانشگر و مهدیپور میکنم؛
مرادمند: خدا را شکر که در این بازی چَک خوردیم!
حسین مرادمند میگوید استقلال به دلیل عدم تمرکز دو گل متوالی دریافت کرده است.
![مرادمند: خدا را شکر که در این بازی چَک خوردیم!](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2024/04/19/D/yh0aq4oq3.jpg?w=800)
به گزارش "ورزش سه"، حسین مرادمند، مدافع استقلال، درباره بازی با شمس آذر گفت: خدا را شکر در این بازی شرمنده هوادارانمان نشدیم. بازی در زمین خودمان بود. بازی تماشاگر پسندی بود. ۵ دقیقه بازی از دستمان در رفت اما بازی را بردیم و باز هم خدا را شکر.
او درباره کورس بالای جدول گفت: خیلی حساس است. ۶ تا فینال داریم و باید هر روز توان و تمرکزمان را در تمرین بگذاریم.
او درباره شادی بعد از گلش توضیح داد: دو تا از رفیقهای خوب من این فصل مصدوم شدند و دوست داشتم به یاد خوشحالی گلهایی که در این تیم انجام دادند این گل را تقدیم آن بچهها، محمد دانشگر و مهدیپور، کرده باشم.
او درباره صحنه کرنری که توپ را به جلالی داد عنوان کرد: آدرس به او دادم و گفتم بریز تیر یک.
او درباره گل خوردن پشت هم استقلال در نیمه دوم گفت: به نظر من دلیلش عدم تمرکز بود. آنقدر که باید و شاید تمرکز نداشتیم و در ۵ دقیقه دو گل خوردیم. خدا را شکر میکنم که این چک را الان خوردیم و باید بدانیم در فوتبال باید ۱۰۰ دقیقه تمرکز داشته باشیم. خدا را شکر این سه امتیاز را گرفتیم.