کنعانی رؤیایی: بالاتر از طارمی و آزمون!
مدافع میانی تیم ملی مقابل ترکمنستان بریس کرد.

به گزارش "ورزش سه" محمدحسین کنعانیزادگان در اتفاقی جالب توجه فقط بعد از 49 دقیقه از بازی تیم ملی مقابل ترکمنستان بریس کرد.
کنعانی که بار دیگر در ترکیب اصلی تیم ملی قرار گرفته و در خط دفاع چهار نفره به نوعی باتجربهترین بازیکن تیم ایران به حساب میآید، بعد از گلزنی با ضربه سر در شروع مسابقه در شروع نیمه دوم نیز این بار با پا موفق به گلزنی شد.
جالب اینکه کنعانی بار اول ضربه ضعیفی به توپ زد که با ریباند دروازهبان موفق ترکمنستان مواجه شد، اما در برگشت با ضربهای غیرقابل مهار تور دروازه حریف را لرزاند.
نکته جالب اینکه مدافع تیم ملی در شروع هفته جاری و در بازی پرسپولیبس مقابل پیکان هم دو گل به نام خود ثبت کرده بود تا هفته او رؤیایی شود.
کنعانی که قبلتر در فینال تورنمنت چهارجانبه اردن مقابل تیم ملی قطر هم بریس کرده بود، حالا در 52 بازی ملی شش گل زده دارد که برای یک مدافع میانی آمار خوبی است.
کنعانی مثل بازی پرسپولیس مقابل پیکان بعد از دومین گل خود شادی گل رونالدویی انجام داد، اما در ادامه یزله مخصوص خودش را هم برای تماشاگران ارائه داد.