کد خبر : 2004378 | 05 اسفند 1402 ساعت 12:42 | 20.6K بازدید | 5 دیدگاه

مربیگری تیم المپیک دومنیکن

افتخار بزرگ برای ستاره اسپانیایی سابق فولاد

ایبای گومز، بازیکن اسپانیایی سابق فولاد، به عنوان مربی تیم زیر 23 ساله‌های دومنیکن انتخاب شد. تیمی که برای اولین‌بار در المپیک حاضر خواهد بود.

افتخار بزرگ برای ستاره اسپانیایی سابق فولاد

به گزارش "ورزش سه"، ایبای گومز، بازیکن اسپانیایی، که در مقطعی کوتاه برای فولاد نیز بازی کرد، در پایان فصل گذشته از فوتبال خداحافظی کرد. خداحافظی او در سن 33 سالگی بود و زودهنگام اما ایبای خیلی زود وارد عرصه مربیگری شد و امروز خبر رسید که او به عنوان مربی تیم زیر 23 ساله‌های دومنیکن انتخاب شده است. 

1994207

فوتبال دومنیکن برای اولین‌بار در تاریخش توانسته سهمیه حضور در المپیک را کسب کند و در پاریس 2024 حاضر خواهد بود.

با اعلام فدراسیون فوتبال دومنیکن، او را فرناندو آموربیتا در امر مربیگری همراهی خواهد کرد. گومز سابقه سال‌ها بازی برای بیلبائو و دپورتیوو را نیز دارد.

دیدگاه‌ها