ماروتا:
اسپالتی را بیرون کردم چون شخصیت قهرمانی نداشت!
جوزپه ماروتا در مورد دلیل قطع همکاری با لوچانو اسپالتی و انتخاب کونته به عنوان جانشین او در اینتر حرف زد.
به گزارش "ورزش سه"، لوچانو اسپالتی بین سالهای 2017 تا 2019 مربی اینتر بود ولی اسکودتو هر دو سال به یوونتوس رسید و نراتزوری قافیه را باخت.
اینتر با اسپالتی تیمی در حد قهرمانی سری آ نبود ولی با آمدن ماروتا به عنوان مدیر اجرایی، آنتونیو کونته مربی اینتر شد و تیم با او به قهرمانی رسید. اسپالتی قربانی جاه طلبیهای ماروتا شد.
مدیر اینتر در مورد قطع همکاری با اسپالتی گفت: «در سال 2019، زمانی که به اینتر ملحق شدم، شخصیتی مانند لوچانو اسپالتی را قربانی کردم. او شخصیت برنده شدن و قهرمانی نداشت و کونته که من او را به خوبی میشناختم، باعث شد در سال دوم اسکودتو را ببریم.»
نکته جالب اینکه اسپالتی فصل گذشته در ناپولی توانست فاتح اسکودتو شود و به همه ثابت کند با او نیز میتوان به قهرمانی رسید.