شکست پرسپولیس و سپاهان: فقط به حسینی! (عکس)
سرمربی آلومینیوم اراک در این فصل دو پیروزی مهم مقابل سپاهان و پرسپولیس داشته است.

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس دور رفت لیگ برتر را در شرایطی به پایان رساند که فقط یک شکست در ورزشگاه نقش جهان مقابل سپاهان داشت، اما آنها در شروع نیمفصل دوم هم به تیم سرسخت و تاکتیکی سیدمجتبی حسینی برخورد کردند و دومین باخت فصل را متحمل شدند.
سیدمجتبی حسینی که تیمش در دور رفت نمایش شایستهای داشت و توانست سپاهان را در نقشجهان شکست بدهد، در شروع نیمفصل دوم نیز کار بزرگی انجام داد و پرسپولیس، دیگر مدعی قهرمانی را مغلوب کرد تا دو برد بزرگ این فصل فقط به نام او زده شود.

هیچ مربی و تیمی در این فصل دو پیروزی مقابل سپاهان و پرسپولیس نداشت که مجتبی حسینی و شاگردانش موفق شدند به این مهم دست پیدا کنند و برنده بزرگ و غولکش لیگ برتر لقب بگیرند.
مجتبی حسینی که در پنج هفته پایانی دور رفت لیگ برتر و یک مسابقه اخیرشان در جام حذفی هیچ شکستی نداشته و سه پیروزی و سه تساوی به دست آورده بود، این روند فوقالعاده را مقابل پرسپولیس هم ادامه داد و برای هفتمین بازی پیاپی شکستناپذیر ماند و یک برد دیگر به برتریهای قبلی اضافه کرد.