من و سه بازیکن رفتیم تا تیم باشگاه بماند
خبرهای مهم سعید دقیقی در پیام خداحافظی!
سعید دقیقی در پی حواشی ایجاد شده درباره ترک شمسآذر و حضور در مس رفسنجان توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش "ورزش سه"، جدایی سعید دقیقی از شمسآذر قزوین و پیوستنش به مس رفسنجان در روزهای گذشته حواشی زیادی را پیرامون این سرمربی موفق و جوان به وجود آورده است. انتقادهایی از تصمیم دقیقی برای انتقال از قزوین به رفسنجان انجام شده، امروز با واکنش این سرمربی مواجه شد.
دقیقی در صفحه شخصی خود با انتشار یک رشته استوری توضیحاتی را درباره جدایی از شمسآذر و حضور در مس داد که مطالب جالبی در آن وجود دارد.
سعید دقیقی در این خصوص نوشت: سختترین کار دنیا نه قضاوت دیگران که قضاوت خویشتن است و از این جهت برای قضاوت خودم تصمیم به اشتراک گذاشتن این پست گرفتهام با این باور که:
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم/ لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی
او ادامه داد: احتمالا با جوی که در چند روز اخیر به راه افتاده همه شما گمان میکنید در سایه موفقیتها، اولویتهای من تغییر کرده و تبدیل تیم در حال سقوط از لیگ یک به پدیده لیگ برتر و ستایشها و تحسینها باعث زیادهخواهی من شده که نتیجهاش آن خداحافظی ناگهانی بوده است؛ اما واقعیت این جاست که من از در دو سال و نیم مدت حضورم در شمس آذر مجموع دریافتیام از قرارداد یک کمک مربی لیگ برتری هم کمتر بوده و همیشه اولویت من اعتبار بخشی به آب و خاکی بوده که در پروش من نقش و تاثیر بسزایی داشته است.
سرمربی کنونی مس رفسنجان افزود: اگر مادیات برای من ملاک بود شاید در پایان فصلی که تیم در حال سقوط را با رتبه تک رقمی تحویل دادم بهترین زمان برای بهرهبرداری از پیشنهادات و فرصتهای مربیگری بود. امکانی که در پایان قهرمانی در لیگ یک با پیشنهادات مالی قابل توجهی نیز همراه شد، در حالی که عملکرد شمس آذر با رکوردهایی که جابه جا کرده بود و صعود پیش از موعدی که به دست آورده بود، ایجاب میکرد که بساط بازار گرمی بگشایم و از موفقیت به دست آمده شخصا بیشترین بهره را ببرم؛ اما من بر عهد دلی خود با شمس آذر وفادار ماندم تا همه در سطح اول فوتبال ایران شاهد تیمی باشند که بدون خرید امتیاز و هزینه گزاف پله پله بالا آمده و روی پاهای خودش رشد کرده و چشم نواز شده است.
دقیقی در ادامه این رشته استوری نوشته است: تیمی که تا همینجای فصل حداقل دستاوردش تثبیت جایگاهی است که همگان به دلیل کسر امتیاز و بی تجربگی حتی تصورش را نمیکردند؛ اما با گذشت نیم فصل و در پس چهره شاداب تیم شمس آذر، واقعیتی نمایان شد که با توجه به سرسام آور بودن هزینه تیمداری در فوتبال ایران گریز ناپذیر بود. از سویی مجموعه شمس آذر به عنوان یک برند اقتصادی میبایست با توجه به نزدیک بودن عید به فکر تامین حقوق و مزایای کارکنان و کارگران خودش باشد و از سوی دیگر میبایست مخارج یک تیم فوتبال در لیگ برتر ایران را تامین میکرد. به ویژه اینکه بازیکنان هم به حق در شروع اردوی ترکیه تقاضای دریافت ۲۰درصد از قراردادشان را ارائه داده بودند که همه این مسائل کار مدیریت را در گذران این بحران سختتر کرده بود.
سرمربی جوان و موفق فوتبال ایران تاکید کرد: بر همین اساس تصمیم مالکان و مدیران باشگاه بر این شد که با بررسی پیشنهادهای ارایه شده توسط سایر باشگاه ها و از طریق دریافت پول رضایتنامه هزینه پیش رو را تامین کنند. تصمیمی که قرعه جدایی را به نام من و سه تن از بازیکنان انداخت و اینجانب با هماهنگی مالک و مدیرعامل محترم، اردوی ترکیه را ترک و جهت مذاکره با تیم جدید راهی ایران شدم.
دقیقی در بخش بعدی به مسائه قراردادش با مس رفسنجان اشاره کرده و گفته است: با این وصف به دلیل اینکه شاهد تلاشهای شبانه روزی مدیرعامل محترم بودم، تصمیم گرفتم چند روزی بستن قرارداد جدید را به وقفه بیندازیم به این امید تلاش مالکان و دوست و همراه همیشگی ام شهاب زندی به تامین منابع مالی از طریق دیگری بینجامد که تا به امروز بینتیجه مانده است و گویا چارهای جز جدایی وجود ندارد.
سرمربی پیشین شمسآذر در پایان نوشت: من سعید دقیقی برای پا گرفتن این تیم از جان مایه گذاشتم.... حتی برای حضور تماشاگر در خیابان بیلبورد نصب کردهام و تراکت پخش کردم... بلاگرها و هنرمندان قزوینی را به حمایت از این تیم به همکاری دعوت کردم... اصحاب رسانه را با یک تیم شهرستانی نوظهور همراه کردم... به نحوی که آخرین بازی ما در مقابل سپاهان چه از بعد نتیجه و چه از نظر حمایت و همراهی اوج درخشش شمس آذر شد... از شما هواداران و مردم قزوین میخواهم با درک شرایط باشگاه این بار پیکان تیز انتقاد و قضاوت را به سمت مالکان و مدیرعامل محترم متمایل نکنید و همه این درک مهم را داشته باشید که اقتصاد در فوتبال حرف اول را میزند و شمس آذر امروز برای برقرار ماندن چارهای جز گرفتن تصمیمات سخت ندارد.
تمام فکر و ذکر سعید دقیقی شادی و حفظ اعتبار کهن دیار قزوین بوده است. گاهی با بودن و گاهی با رفتن.