عذرخواهی پدیده بارسا: اشتباه من را ببخشید!
لامین یامال، ستاره بارسلونا، از اشتباهاتی که در جریان بازی برابر اتلتیک بیلبائو داشت عذرخواهی کرد.
![عذرخواهی پدیده بارسا: اشتباه من را ببخشید!](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2024/01/25/B/z25vbyxj6.png?w=800)
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شب گذشته در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا روبروی اتلتیک بیلبائو به میدان رفت و در نهایت با نتیجه 2-4 برابر این تیم شکست خورد.
گل زودهنگام حریف روی اشتباه بازیکنان بارسا در ثانیه 40 به ثمر رسید اما روبرت لواندوفسکی و یامال توانستند با دو گلی که زدند این اشتباه را جبران کنند و تیمشان را پیش بیندازند اما این اتلتیک بود که در اوایل نیمه دوم بازی را به تساوی کشاند.
پیش از به صدا در آمدن سوت بازی در پایان 90 دقیقه و شروع وقتهای اضافه، یامال این فرصت را داشت که دروازه حریف را باز کند و کار را تمام کند اما نتوانست توپ را به تور دروازه خالی حریف برساند تا به حسرت بزرگی برای او تبدیل شود.
![1982771](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2024/01/25/A/t0qxggqo.jpg?w=791)
این ستاره جوان پس از حذف تیمش از رقابتهای کوپا دل ری با انتشار پستی در صفحه رسمی اینستاگرامش از هواداران بارسا بهخاطر این اتفاق و اشتباهاتی که در طول بازی داشت عذرخواهی کرد.
او در اینباره نوشت: «ما با تمام وجود در زمین جنگیدیم. از هواداران بارسلونا، بهخاطر اشتباهاتی که داشتم عذرخواهی میکنم. ما باید به تلاش کردن ادامه دهیم چون من هیچ راه دیگری نمیشناسم.»