بهترین را شما انتخاب کنید
نفر به نفر با عملکرد بازیکنان ایران مقابل امارات
بازیکنان ایران در دیدار مقابل امارات پیروز شدند اما در برخی از پستها با ضعف و عدم هماهنگی روبهرو بودیم.
به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران دو نیمه متفاوت را مقابل امارات پشت سر گذاشت، نیمه نخست اماراتیها حبس در نیمه زمین خودی بودند و ایران خیلی راحت توپ و میدان را در اختیار داشت و با تک گل طارمی به رختکن رفت، نیمه دوم هم شرایط نسبتا مشابهای وجود داشت، یک گل و سه گل مردود نشان از بازی هجومی ایران داشت اما در کارهای دفاعی بازیکنان ایران پوشش کافی نمیدادند و اماراتیها روی معدود موقعیتهای خود یک پنالتی دریافت کردند و یک گل هم وارد دروازه ایران کردند.
در ادامه عملکرد فردی بازیکنان ایران را در مقابل امارات بررسی خواهیم کرد:
علیرضا بیرانوند:
بیرانوند در این بازی موقعیتهای زیادی روی دروازهاش ایجاد نشد اما پنالتی که مهار کرد باعث شد تا ایران در جریان مسابقه بماند و خیلی زود تحت فشار قرار نگیرد، سیو تک دست ضربه پنالتی به زیباترین شکل ممکن اتفاق افتاد تا او در روزی که موفق به کلینشیت هم نشد نمایش خوبی داشته باشد.
حسین کنعانیزادگان:
روی موقعیت نصفه نیمه بازیکنان امارات مرتکب خطای پنالتی شد، در بازی که فشار چندانی روی دروازه ایران نبود و تیم حریف به باخت کم گل رضایت داشت، داشتن اشتباهات فردی اتفاق خوبی نخواهد بود و در بازیهای بزرگ مشکلساز میشود.
شجاع خلیلزاده:
او در این مسابقه نسبت به محمد کنعانی کم اشتباهتر بود اما تیم حریف شرایطی نداشت که مدافعان ایران را به چالش بکشد، شجاع پس از گذراندن مصدومیت حداقل از لحاظ آمادگی بدنی روی فرم قرار داشت.
صادق محرمی:
مدافع راست بدشانس ایران که نتوانست نیمه را به پایان برساند، نفوذهای پرتعداد صادق از سمت راست و رفت و برگشتهای مداوم میتوانست در نهایت برای ایران ثمر بخش باشد اما مصدومیت اجازه نداد، محرمی یک نیمه برای تیم ملی بازی کرد و چندین حضور موثر در حملات ایران داشت و در فاز دفاعی اشتباه خاصی انجام نداد.
احسان حاجصفی:
ارسال پاس گل برای علیقلی زاده اما در شرایط آفساید! علی قلیزاده اگر چند سانتیمتر عقبتر بود احسان شروع خوبی در این مسابقه داشت، حاجصفی اشتباهی در خط دفاعی انجام نداد و اتصال خوبی بین خط دفاعی و مهدی قایدی ایجاد کرده بود، نفوذهای بیشتر و سخت گرفتن به مهاجمان حریف توقعی است که از احسان در مسابقات حساستر میرود.
سعید عزتاللهی:
هافبک پست 6 ایران امروز در کنار سامان قدوس قرار گرفت و در نیمه اول به خوبی میدانداری کرد اما در نیمه دوم و اندک میل هجومی اماراتیها گاها پشت محوطه ایران خالی از بازیکن میشد، روی پنالتی که اعلام شد سعید در دفع توپ خوب عمل نکرد و بازیکن امارات درون محوطه جریمه صاحب توپ شد، انتظارات از او بیشتر است چرا که با حضور قدوس، عزتاللهی باید یک تنه هافبکهای حریف را تحت فشار قرار دهد که آنچنان قلدر و قاطع نبوده است.
سامان قدوس:
برخلاف دو دیدار گذشته در این بازی سامان روز موفقی نداشت اما در میانه میدان اکثر توپها به او ختم میشد تا بازی تیم ملی را سر و شکل دهد، با توجه به حضور آزمون و طارمی بهطور همزمان و بازگشت به عقب یکی از این دو بازیکن، شعاع حرکتی سامان تغییر کرده بود و شاید همین مسئلهای بود که عملکرد او با افت همراه شود.
علی قلیزاده:
قلیزاده اولین بازیاش در جام ملتها را انجام داد و کورسهای خوبی با مدافع کناری امارات گذاشت و در اکثر صحنهها تقابل یک در مقابل یک را پیروز شد، او در این مسابقه گلزنی هم کرد که توسط کمک داور ویدویی مردود شد، قلیزاده در مسابقاتی که ایران نیاز به گل دارد و تیم حریف دفاع فشردهای مقابل مهاجمان قرار داده میتواند برگ برنده باشد، تکنیک و بازی رو به جلو او به درد ایران خواهد خورد.
مهدی قایدی:
او فوتبال خودش را بازی کرد و مانند دو بازی گذشته در حملات موثر واقع شد اما موفق به دستاورد فردی نشد، قایدی در این مسابقه بیشتر نزدیک به خط بازی کرد و کمتر در محوطه حریف حاضر شد تا کمی از تواناییهایش برای گلزنی و خلق موقعیت کم شود، عملکرد کلی او بد نبود اما مانند دو بازی قبل درخشان و هیجانانگیز نبود!
سردار آزمون:
کلاس بالای فوتبال سردار در این مسابقه به چشم آمد، دو پاس گل تماشایی و شعاع حرکتی او آنقدر خوب بود که مهدی طارمی شرایط متفاوتی را تجربه کرد، سردار با گامهای بلندی که دارد به خوبی نظم دفاعی حریف را به هم میریزد، او در این مسابقه بازگشت به عقبهای زیادی داشت و همین موضوع باعث شد تا با حرکت کردن مدافع حریف همراه با او مهدی طارمی در موقعیتهای خوبی قرار بگیرد و سردار با دید خوب و کیفیت پاس بالا دو مرتبه طارمی را در موقعیت گلزنی قرار داد، 2 پاس گل آزمون به ما این جسارت را میدهد که بگوییم او یکی از بهترینهای ایران بود.
مهدی طارمی:
گلهایی که مهدی به ثمر رساند نشان داد که او یک گلزن تمام عیار است، موقعیتهایی که در شرایط نه چندان آسان با ضربات دقیق و حرفهای او به سادگی به گل تبدیل شد، طارمی در این مسابقه هم دوندگی بالایی داشت و در کارهای تاکتیکی تیم نقش پررنگی ایفا میکند، زننده دو گل ایران امروز یکی از بهترین بازیهایش را در جام ملتها به نمایش گذاشت.
رامین رضاییان:
رامین در انتهای نیمه نخست به جای صادق محرمی که با مصدومیت روبهرو شده بود به میدان آمد و برای تیم ملی بازی کرد، با توجه به شرایط مسابقه او نفوذهای زیادی انجام نداد و فوتبال نرمال و قابل قبولی را ارائه کرد، البته اماراتیها از فضای پشت سر او برای گلزنی استفاده کردند اما این موضوع مستقیم روی بازی او تاثیر ندارد، رامین در این صحنه پوشش کافی نداشت و خط دفاعی تیم ملی هم نظم کافی برای پاس در عمق بازیکن اماراتی را نداشت.
علیرضا جهانبخش:
وینگر سرعتی تیم ملی جانشین علی قلیزاده شد تا خط حمله تیم ملی را تقویت کند و همچنین با فیزیک مناسبی که دارد با بازگشت به عقبهایی که انجام میدهد کمک حال خط دفاعی و هافبک ایران هم باشد، علیرضا در این مسابقه عملکرد متوسطی داشت و نسبت به شرایط مسابقه کار عجیب و غریبی نیاز نبود انجام دهد.
محمد محبی:
بازیکن سرعتی ایران پس از ورود به زمین تشنه گلزنی بود و حضور متوالی در محوطه جریمه داشت تا برای ایران گلزنی کند، محبی علاوهبر حضور در محوطه جریمه امارات با دوندگی بالایی که داشت به خوبی خط دفاعی و هافبکهای دفاعی امارات را تحت فشار گذاشت و اجازه بازیسازی به آنها نداد.
امید ابراهیمی:
هافبک مورد علاقه امیر قلعهنویی جانشین سامان قدوسی شد که در جریان بازی و به ویژه نیمه دوم با افت رو به رو شده بود، ابراهیمی با توجه به سبک بازی که دارد در این مسابقه هافبک باکس تو باکس را ایفا کرد و تاحدودی عملکرد موفقی نسبت به خواستهای که کادرفنی از او داشت به نمایش گذاشت.
رضا اسدی:
فرصت چندانی برای حضور در زمین نداشت و در همان دقایق کوتاه چندین مرتبه صاحب توپ شد، حرکت از سمت راست و نفوذ به محوطه جریمه او با پاس بیدقتش همراه شد که اگر آن پاس را با دقت بیشتری ارسال میکرد اولین بازیاش در جام ملتها را با موفقیت پشت سر گذاشته بود.